Ipad 10. nesil Cellular 256 GB mi 11. nesil 128 GB mi

reze

80+
Reaksiyon skoru
1
psikoloji öğrencisiyim, üniversite için alıcam , sürekli telefonunu bozan birisiyim o yüzden telefonum tekrar bozulunca cellular işime yarar ama dijital resim, video editleme, online dj , oyun zart zurt bu tarz şeyler için de kullanmayı planlıyorum 10. nesil mantıklı geldi ek özellikleri ile bile 11le aynı fiyata denk geliyor ama 2022 model bilemedim. Sizce hangisi?

psikoloji öğrencisiyim, üniversite için alıcam , sürekli telefonunu bozan birisiyim o yüzden telefonum tekrar bozulunca cellular işime yarar ama dijital resim, video editleme, online dj , oyun zart zurt bu tarz şeyler için de kullanmayı planlıyorum 10. nesil mantıklı geldi ek özellikleri ile bile 11le aynı fiyata denk geliyor ama 2022 model bilemedim. Sizce hangisi?
10.nesıl ıyı ama 11 128ı kolay kolay doldurcagını dusunmuyorsan 11 al tabıkıde

10.nesıl ıyı ama 11 128ı kolay kolay doldurcagını dusunmuyorsan 11 al tabıkıde
ya eninde sonunda doldururum da asıl sorun o değil benim için en kötü ipadi telefon yaparım acil durumlarda diyorum sence gereksiz mi

Sadece internete bağlanırsın arama yok
sence hangisini almalı o zaman düz wifili 256 gb 11 mi cellular 256 gb 10 mu sadece cellular ve bin tl fark oluyo :3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok irdeledim gibi bu soruyu cevap veren herkese teşekkürler

sence hangisini almalı o zaman düz wifili 256 gb 11 mi cellular 256 gb 10 mu sadece cellular ve bin tl fark oluyo :3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok irdeledim gibi bu soruyu cevap veren herkese teşekkürler
Yok ya iki saattir işlemcisi yetersiz ekran kartı çok güçlü adamın mesajlarını okurken sinir krizi geçirdim neyse ben olsam iPad 11 alırım sonuçta ikinci nesil daha yeni ve daha fazla rami var iOS için 4 GB artık sınır yani

• Beğen
Reaksiyonlar: reze
Yok ya iki saattir işlemcisi yetersiz ekran kartı çok güçlü adamın mesajlarını okurken sinir krizi geçirdim neyse ben olsam iPad 11 alırım sonuçta ikinci nesil daha yeni ve daha fazla rami var iOS için 4 GB artık sınır yani
teşekkürlerrr 11i alıyorum o zaman

teşekkürlerrr 11i alıyorum o zaman
Hayırlı olsun hocam ama tam belirtmedim belki okuyan çıkar iPad on 4 GB iPad 11 8 GB Ramle geliyor bu iOS için çok büyük bir fark zaten iki nesil gibi bir farkta var

• Beğen
Reaksiyonlar: reze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri