S22+Tab S7 fe mi İphone 11+İpad 10 nesil mi ?

EndleSS00

80+
Reaksiyon skoru
5
Şuan Telefonum İphone 11 Bi kaç ay Şuan Telefonum İphone 11 Bi kaç ay oldu alalı telefoncuya satıp s22 sıfır alabiliyorum tablet ihtiyacım var İphone 11 de kalıp ipad 10 nesil mi almalıyım telefonu satıp s22 alıp tab s7 fe mi almalıyım sizce ?oldu alalı telefoncuya satıp s22 sıfır alabiliyorum tablet ihtiyacım var İphone 11 de kalıp ipad 10 nesil mi almalıyım telefonu satıp s22 alıp tab s7 fe mi almalıyım sizce ?

iPad 10, S7 Fe'den iyi. Tablet ihtiyacı için iPad 10 al geç.

Amaç oyunsa ipad 10 çizim film izleme internette takılma ve gündelik kullanımsa s7 fe daha mantıklı kalemle geliyor ve ekranı çok daha büyük

S7 Fe alma hocam performansı hiç tatmin edici değil.

Şuan Telefonum İphone 11 Bi kaç ay Şuan Telefonum İphone 11 Bi kaç ay oldu alalı telefoncuya satıp s22 sıfır alabiliyorum tablet ihtiyacım var İphone 11 de kalıp ipad 10 nesil mi almalıyım telefonu satıp s22 alıp tab s7 fe mi almalıyım sizce ?oldu alalı telefoncuya satıp s22 sıfır alabiliyorum tablet ihtiyacım var İphone 11 de kalıp ipad 10 nesil mi almalıyım telefonu satıp s22 alıp tab s7 fe mi almalıyım sizce ?
Tableti kesinlikle iPad 10 al bence. Telefon konusu sana kalmış ama iPad ile ekosistem olsun diye değiştirmemek daha mantıklı sanırım.

Geri