M1 İpad air 5.nesil ikinci el mi almalıyım yoksa sıfır A16 ipad 11.nesil mi

Wonfer

80+
Reaksiyon skoru
2
M1 İpad air 5.nesil ikinci el mi almalıyım yoksa sıfır A16 ipad 11.nesil mi (sıfır olsun takıntım yok temiz kutulu faturalı alacağım ikinci elide)

Ucuza bulursan Air 5 alınır ama sıfır A16 ile aynı fiyatı vermem şahsen.
15 e apple pencil 2.nesil + ipad air alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır A16 16k fiyat

Ben donanımsal olarak hangisi daha iyi olur diye merak ediyorum

15 e apple pencil 2.nesil + ipad air alacağım

Sıfır A16 16k fiyat

Ben donanımsal olarak hangisi daha iyi olur diye merak ediyorum
Air daha iyi donanım olarak. Cihaz çok iyi durumda ise kalemle beraber 15 olabilir.

Pil 91 garanti yeni bitmiş şarj kablosu kutusu faturası var

Yenisindede A16 var ama airdada M1 var hangisi daha güçlü olur diye düşündüm
M1 bariz daha güçlü onu soruyorsan. Ekranı falan da daha iyi airin.

Yalnız pil sağlığını nereden görüyorsunuz eski nesiller göstermiyor ki 😀

İpad A16'daki bulunan A16 Bionic değil. iP'de olan işlemcinin 1 Gpu ve 1 Cpu çekirdeği çıkarılmış versiyonu var. Alınmaz A16 olan model.

İpad A16'daki bulunan A16 Bionic değil. iP'de olan işlemcinin 1 Gpu ve 1 Cpu çekirdeği çıkarılmış versiyonu var. Alınmaz A16 olan model.
Onlar çok önemli detaylar değil. M4 iPad Pronun da baz modelinde tam M4 yok mesela veya iPad minideki A17 Pro işlemci 15 Pro cihazlarla aynı değil.

yani iş için kullanırım ve performansı güzel olsun dersen kesinlikle m işlemcili almanı tavsiye ederim 3d çizimlerde kullanıyorum m1 ve apple peni çok iyi çalışıyorlar. ikinci el her zaman riskli ama temizini bulursan neden olmasın.

Onlar çok önemli detaylar değil. M4 iPad Pronun da baz modelinde tam M4 yok mesela veya iPad minideki A17 Pro işlemci 15 Pro cihazlarla aynı değil.
Önemli detaylar benim için, ilk baktığım şey işlemci ve ekran. M işlemcilerin macbook ile aynı olmaması çok normal, soğutma problemi çıkar. iPad'in işlemcisinin iPhone'dan kötü yada kısılmış olması çok aksi bir durum. Koskocaman tablette telefondan kötü işlemci olması tarafımca kabül edilemez. Başkası başka türlü düşünebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,032
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri