hamszzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Aynı sorunu bende yaşadım. Argb + fan kontrolcu ile çözebildim.Dönüştürücü Kabloyla Takabilirsin yada Pin Körlüğünü İğneyle Açman Lazım
Önemli Bir Kablo Değil Rgb Renk Kablosudur.
Işıkları Neyle Yönetirsin Bilemem Yazılımsal Gerisi
Alıntıyı görüntüle
Ürünün linki var mo hocamMerhabalar argb portu anakartta olmadığı malesef bulunmuyor. Fan+ argb kontrolcu bu sorunu çözebilirsin.
(Kasadaki fanlarda argb desteği var ise sekron halinde kullanabilirsin.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı sorunu bende yaşadım. Argb + fan kontrolcu ile çözebildim.
Bazıları fan yanar falan dedi çok bir şey olmıcaksa iğneyle açayımDönüştürücü Kabloyla Takabilirsin yada Pin Körlüğünü İğneyle Açman Lazım
Önemli Bir Kablo Değil Rgb Renk Kablosudur.
Işıkları Neyle Yönetirsin Bilemem Yazılımsal Gerisi
Alıntıyı görüntüle
yönünü ne tarafa takacaksın işte orası önemliÜrünün linki var mo hocam
Bazıları fan yanar falan dedi çok bir şey olmıcaksa iğneyle açayım
Benim kullandığım linkteki ürün benim beklentimi karşıladı. Sorunumu çözdü.Ürünün linki var mo hocam
Kablo yönümü. Ulan bilgisayarda da kablo işlerinden haz etmem beni bulduyönünü ne tarafa takacaksın işte orası önemli
Alıntıyı görüntüle
Bu tarz ürünleri denerken + - nötr olayına dikkat etmek gerekmektedir. İşi bilen birinden destek almak daha iyi olur.yönünü ne tarafa takacaksın işte orası önemli
Alıntıyı görüntüle
Oh yarında kapıda alınca kurulumu kolay mıBenim kullandığım linkteki ürün benim beklentimi karşıladı. Sorunumu çözdü.
Bu tarz ürünleri denerken + - nötr olayına dikkat etmek gerekmektedir. İşi bilen birinden destek almak daha iyi olur
Delil açsam kabloya nolur yanar vs diyen var bir şey olmazsa senkronize yanması çokta umrumda değil ramlerde ışıklı bir daha 800 küsürde harcayasım uok açıkcası delsem slrun olmazsa delcem ya da ışıksız kullancamBöyle Bir Kablo Dönüştürücü veya Argb Kontrolcü Cihazı Lazım Sana
bence kolay . Ama alırken iyice araştır. Planlama yaparak almak daha iyi. Aldığın yada mevcut olan fanlar pin durumu vs.Oh yarında kapıda alınca kurulumu kolay mı
Ben ledleri yaktımÜrünün linki var mo hocam
yönü minik ok işareti var. denk gelecek şekilde montaj yapmak gerekiyor. Yoksa yanar.