24.5 inç monitör tavsiyesi.

berk86

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba,
İki monitor arasında kaldım. Laptopta kullanacağım sadece cs2 oynamak için alıyorum.
Rampage Crimson CR25R300F 25(24.5”) 300Hz
Samsung 25" Odyssey G4 Full HD 240 Hz

Eksi ve artılarıyla açıklarsanız memnun olurum.

Merhaba,
İki monitor arasında kaldım. Laptopta kullanacağım sadece cs2 oynamak için alıyorum.
Rampage Crimson CR25R300F 25(24.5”) 300Hz
Samsung 25" Odyssey G4 Full HD 240 Hz

Eksi ve artılarıyla açıklarsanız memnun olurum.
Rampageyi aldım dün lansman fiyatından yarın elime ulaşır ona göre durumunu söylerim ama fiyatı artmış bilgin olsun

Aldığınızda fiyat ne kadardı ?

Farklı öneride bulunmak isteyen varsa değerlendirmek isterim.
4800 mü neydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığınızda fiyat ne kadardı ?

Farklı öneride bulunmak isteyen varsa değerlendirmek isterim.
Yani bütçen fazlaysa şu an alienware 360hz sini kullanıyorum ama 20 ye yakın fiyatı var

G4 satın aldım. Kullandıktan sonra paylaşım yaparım.

Hocam VA panel FPS oyunları için uygun değil. Ama FPS oyunları dışında her şey için kaliteli VA > kaliteli IPS. Size en uygunu buydu bende size bunu önerdim.

Ghosting olur gölgelenme, buda göz zevkini ciddi anlamda zedeler zaten itopyadan monitör alınmaz ölü piksel çıkarsa değiştirmiyolar bile
Bu da VA panel ama öyle bir şey yok. Ghosting ve geckme durumu gayet iyi, renk gamutu yüksek ve VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.

Hocam VA panel FPS oyunları için uygun değil. Ama FPS oyunları dışında her şey için kaliteli VA > kaliteli IPS. Size en uygunu buydu bende size bunu önerdim.

Bu da VA panel ama öyle bir şey yok. Ghosting ve geckme durumu gayet iyi, renk gamutu yüksek ve VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.
Tamda seni çağırcakdım 😁

Ben olsam o kadar paraya VA almam ips varken

Geri