Kuzey Tekinoğluu
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
- Bütçe
- 2000

bu ikisi arasında kaldım hangisi iyidir uzun ömürlü ve rahat olması lazım en önemlisi koku yapmaması lazım sporda giyicem
![]()
bu ikisi arasında kaldım hangisi iyidir uzun ömürlü ve rahat olması lazım en önemlisi koku yapmaması lazım sporda giyicem
Attığın pazarama linki açılmıyor geriye kalan 2 ayakkabıya bakarsak görünus olarak üstteki daha iyi.
çoğu kişi tersini diyor hocamPuma iyi bir marka değil adidastan şaşma
Hocam pumanın bence adidastan kötü bir yanı yok hatta bazen fiyat olarak daha ucuza ve daha iyi oluyor. Bu attığınız modelin üstündeki yapıya benzer şekilde Puma ayakkabıyı bende kardesimde kullandık ben 3 aydır sapasağlam giyiyorum kardeşim daha 1. haftada top oynarken delmis üstünü şimdi giyilmiyor ayakkabı yapılmıyor da para boşa gitti yani. Eğer ayakkabinizla çok ittirmedir, topa vurmadir vb. yapıyorsanız bence ilk attığınız Adidas'ı alın Puma ve Adidas'ın ilk attığınız modelinden birini alırdım ben fark olarak dediğim gibi Puma'nın üstü kolay delinebiliyor.![]()
PUMA 31079701 FLYER LITE 3 BLACK WHITE ERKEK SPOR AYAKKABI Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Puma 31079701 FLYER LITE 3 BLACK WHITE ERKEK SPOR AYAKKABI ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Puma 31079701 FLYER LITE 3 BLACK WHITE ERKEK SPOR AYAKKABI fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çoğu kişi tersini diyor hocam
evet bende aynı sorunu yaşadım aslında adidas alırım büyyük ihtimalleHocam pumanın bence adidastan kötü bir yanı yok hatta bazen fiyat olarak daha ucuza ve daha iyi oluyor. Bu attığınız modelin üstündeki yapıya benzer şekilde Puma ayakkabıyı bende kardesimde kullandık ben 3 aydır sapasağlam giyiyorum kardeşim daha 1. haftada top oynarken delmis üstünü şimdi giyilmiyor ayakkabı yapılmıyor da para boşa gitti yani. Eğer ayakkabinizla çok ittirmedir, topa vurmadir vb. yapıyorsanız bence ilk attığınız Adidas'ı alın Puma ve Adidas'ın ilk attığınız modelinden birini alırdım ben fark olarak dediğim gibi Puma'nın üstü kolay delinebiliyor.
Puma linki açılmıyor
bence adidas![]()
PUMA 31079701 FLYER LITE 3 BLACK WHITE ERKEK SPOR AYAKKABI Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Puma 31079701 FLYER LITE 3 BLACK WHITE ERKEK SPOR AYAKKABI ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Puma 31079701 FLYER LITE 3 BLACK WHITE ERKEK SPOR AYAKKABI fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com