Merhaba yakında ehliyet teorik sınavına gireceğim sınav zormu yakın zamanda giren varsa yanıtlarsa çok sevinirim.
Değil, çıkmış sorulara çalışıyorsun geçiyorsunMerhaba yakında ehliyet teorik sınavına gireceğim sınav zormu yakın zamanda giren varsa yanıtlarsa çok sevinirim.
Test oluyor olması lazımTeorik sınav dediğin teste mi gireceksin?
evet test
Profilimdeki arabadan anlicağın üzere benim için hiç zor değildi çalışmadımda. 80 aldım geçtim. Ama şunu diyim bilmiyen birisi için gerçekten zor. Ben motor trafik bilgim sayesinde geçtim o da araba merakım olduğu için zorlamadı. Ama ilk yardımlar çok çok zorladı. Yapamadığım soruların çoğu ilkyardımdı çünkü bakmadım ben zaten geçiyordum. Ama sende benim gibi bir olay yoksa kesinlikle çalışmalısın. İlkyardımda kaşık yönetiminin görselini sordular hayatımda ilk kez duydum. Sara nöbeti geçiren birine ne yapılır sordular ama sara demeden senin görselde adamın ağzına bakıp köpükten bilmen gerekiyordu müdahale edilmemesi gerekiyor demen lazımdı ben müdahale edilir dedim. Levha bilmen lazım. Geçiş üstünlüğü bilmen lazım. İlk yardım kesinlikle bil ben min 12 puan falan ordan kaybettim. Mesela ben bu kadar bilmeme rağmen eskide kalan bir şey sordular akü suyu azalınca ne eklenir diye saf su ekleniyormuş. Ufak tefek araba arızalarını bil belki sende çıkmaz bile ama benim girdiğimde bujiden kaynaklı arızayı vermis şıklarda bul demişti. Polisin yaptığı hareketleri bil işte yanaş devam et geceyse ışık var elinde vs. Genel olarak böyle ya. İnternetten bol bol çöz benim gördüğüm sorunun tır değil kamyonet olanı geldi birebir.Merhaba yakında ehliyet teorik sınavına gireceğim sınav zormu yakın zamanda giren varsa yanıtlarsa çok sevinirim.