Ehliyet Sınavı Zormu

LionelAbu

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba yakında ehliyet teorik sınavına gireceğim sınav zormu yakın zamanda giren varsa yanıtlarsa çok sevinirim.

Ders çalışmayan yapamaz net olarak söyleyebilirim çünkü sağlık bilgisi var, özellikle eski bir araç kullanıyorsanız bazı yeni nesil araç uyarı ikaz lambaları olmuyor eski aracınızda o sebepten ilk kez görebileceğiniz uyarı ikazları bulunabiliyor, ek olarak yol önceliği konusunu da bilmemiz gerekiyor öte yandan araçlar arası mesafe ve durak arası mesafe gibi şeyleri de soruyorlar çoğu kişi bunları ders çalışmadan bilemez, bilemediğiniz soruları sona bırakın en son tekrar dönersiniz, bu sorunun cevabını biliyorum diye direkt işaretleme yapmayın sorunun kökünü iyice okuyun ne demek istediğini iyice anlayın, en son vakit kalırsa tüm soruları okuyup tekrar kontrol edin

cikmis sorulari coz baya bilgi sorulari var

Sadece çıkmış soruları çözsen yeterli. Geriye dönük son 2 senenin çıkmış sorularını çöz, mantıklarını anla ve ezberlemeye çalış. Başka soru şekilleri yok çünkü. Isıtıp ısıtıp önüne koyuyorlar.

Merhaba yakında ehliyet teorik sınavına gireceğim sınav zormu yakın zamanda giren varsa yanıtlarsa çok sevinirim.
Profilimdeki arabadan anlicağın üzere benim için hiç zor değildi çalışmadımda. 80 aldım geçtim. Ama şunu diyim bilmiyen birisi için gerçekten zor. Ben motor trafik bilgim sayesinde geçtim o da araba merakım olduğu için zorlamadı. Ama ilk yardımlar çok çok zorladı. Yapamadığım soruların çoğu ilkyardımdı çünkü bakmadım ben zaten geçiyordum. Ama sende benim gibi bir olay yoksa kesinlikle çalışmalısın. İlkyardımda kaşık yönetiminin görselini sordular hayatımda ilk kez duydum. Sara nöbeti geçiren birine ne yapılır sordular ama sara demeden senin görselde adamın ağzına bakıp köpükten bilmen gerekiyordu müdahale edilmemesi gerekiyor demen lazımdı ben müdahale edilir dedim. Levha bilmen lazım. Geçiş üstünlüğü bilmen lazım. İlk yardım kesinlikle bil ben min 12 puan falan ordan kaybettim. Mesela ben bu kadar bilmeme rağmen eskide kalan bir şey sordular akü suyu azalınca ne eklenir diye saf su ekleniyormuş. Ufak tefek araba arızalarını bil belki sende çıkmaz bile ama benim girdiğimde bujiden kaynaklı arızayı vermis şıklarda bul demişti. Polisin yaptığı hareketleri bil işte yanaş devam et geceyse ışık var elinde vs. Genel olarak böyle ya. İnternetten bol bol çöz benim gördüğüm sorunun tır değil kamyonet olanı geldi birebir.

Her yıl sordukları soru çok az değişiyor. Ben hiç uğraşmadan geçtim. Soru ekleri ayrı yazılır

Ben sınava 4 gün kala , günde 7 saat the planet crafter oynadım son 2 gün yatmadan yarım saat baktım 72 ile geçtim .
benim gibi mal olma en azından 80 almaya çalış .

bende agırlık geçiş üstünlügü çıkmıştı. sağlık çalış. mesafe içeren şeyleri (araç uzunluğu, duba koyma mesafesi, dönme öncesi sinyal mesafesi vs) çalış. rahat geçersin. 70 soru alan geçiyo 45 soru

Geri