Çözüldü✓ F/P Gaming Klavye Önerisi

Yankı

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
2000
Selamunaleyküm, hem Gaming hem de yazılımda kullanmak için klavye arıyorum. Küçük klavye istemiyorum yani tuş takımı olanlardan tam klavye olacak şekilde ve çok sesli olmasını istemediğim için red switch tercihimdir. Her tuşunda ayrı RGB olan ve ortalama kaliteye sahip klavye olsa güzel olur. Fiyat: Max 2000 (ne kadar uyguna bulsam o kadar iyi benim için)
Baktıklarım:

Aigo a100 bakabilirsin bu bütçede tam boyutlu başka seçenek yok yellow switch sessiz olanı

Selamunaleyküm, hem Gaming hem de yazılımda kullanmak için klavye arıyorum. Küçük klavye istemiyorum yani tuş takımı olanlardan tam klavye olacak şekilde ve çok sesli olmasını istemediğim için red switch tercihimdir. Her tuşunda ayrı RGB olan ve ortalama kaliteye sahip klavye olsa güzel olur. Fiyat: Max 2000 (ne kadar uyguna bulsam o kadar iyi benim için)
Baktıklarım:
2300e aula f87 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktıklarım:
hocam 2.klavye bende vardı aşırı büyük güzel klavye ama yerin küçükse düşünme çok büyük klavye

2300e aula f87 var

hocam 2.klavye bende vardı aşırı büyük güzel klavye ama yerin küçükse düşünme çok büyük klavye
ben internet cafelerde eskiden bu gamepower çok görürdüm ve fena değil gibiydi, ayrıca hem bilek desteği olduğundan iş için de iyi gibi geldi. 2. niyetlendiğim Logitech çok severim ama ben de çok alan kaplar mı diye emin olamadım. yani masamda alanım fazlasıyla var ancak çantam 15 inç laptop için olduğundan şimdiki eski 200-300 liralık olan klavye bile zor sığıyor. bu önerdiğiniz güzel ancak beyaz veya farklı renkli klavye pek güzel gelmiyor o yüzden genelde gaming bakıyorum ancak işte de kullanabileceğim şekilde arıyorum

sali gunleri havit te happyhour oluyo, kb884l klavyesi 1100 tl veya 1000tl ye dusuyor alabilirsiniz o fiyata rakipsiz

Aigo a100 bakabilirsin bu bütçede tam boyutlu başka seçenek yok yellow switch sessiz olanı
yellow switch sessiz olduğunu bilmiyorum, bilgi için teşekkürler. klavyede de renkli olması, tasarımı pek hoşuma gitmedi ve kablosuz yorar diye düşünüyorum. kablosuz farem var ve oyunda vs pili bitince uğraşmamak için çok kaliteli olmayan pil alıyorum, 1 ay dayansa şükrediyorum :) gaming klavye bana daha uygun gibi geliyor

yellow switch sessiz olduğunu bilmiyorum, bilgi için teşekkürler. klavyede de renkli olması, tasarımı pek hoşuma gitmedi ve kablosuz yorar diye düşünüyorum. kablosuz farem var ve oyunda vs pili bitince uğraşmamak için çok kaliteli olmayan pil alıyorum, 1 ay dayansa şükrediyorum :) gaming klavye bana daha uygun gibi geliyor
kablolu/kablosuz kullanılabiliyor şarj edilebilir bataryası var

sali gunleri havit te happyhour oluyo, kb884l klavyesi 1100 tl veya 1000tl ye dusuyor alabilirsiniz o fiyata rakipsiz
aslında fiyatı o kadar iniyorsa gerçekten güzel görünüyor ancak tuş takımı olmaması ve beyaz renk olması beni geri itiyor. yine de güzel görünüyor, indirimli haline bakayım

kablolu/kablosuz kullanılabiliyor şarj edilebilir bataryası var
doğru, siz söyleyince fark ettim ve güzelmiş. ben klasik pilli vs sanıyodum yani genelde gördüğüm öyleydi diye ama bu olay mantıklıymış. Siyah rengini yellow switch olarak pek göremedim ama tasarımı yani bazı tuşların kendi renginin farklı oluşunu pek sevmiyorum. yine de fiyatına göre güzel duruyor, değerlendirilebilir

ikinci el yine 1000-2000 arası fiyat bandında klavye almak mantıklı mı? bu fiyat bandında sıfırlarda kaliteli çok seçenek yok gibi ama ikinci el almaya değer mi klavye sizce? örneğin Asus klavyeler çok iyiler var ama ikinci elde temiz olur mu veya bu riske değer mi?

Geri