Ben videoyu baştan sona izledim incelemeye göre cihaz mükemmel ama birkaç yıl sonra durumu ne olur bilemiyorum.Neden böyle dedim bundan 2 yıl öncede hp victuslar mükemmel cihazdı ama hall sensör gibi garip sorunlar patlak verdi.Bir izleyin fikir oluşur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alabiliyorsanız tabii ki 5060 lı modeli alın.5060 ile 5050 arasında %20 gibi bir fark var.
Peki kasa olarak yeni çıkan x5t modeli mi daha iyi yoksa r9t modellerinin mi?Bir izleyin fikir oluşur.
Alabiliyorsanız tabii ki 5060 lı modeli alın.5060 ile 5050 arasında %20 gibi bir fark var.
Ben videoyu baştan sona izledim incelemeye göre cihaz mükemmel ama birkaç yıl sonra durumu ne olur bilemiyorum.Neden böyle dedim bundan 2 yıl öncede hp victuslar mükemmel cihazdı ama hall sensör gibi garip sorunlar patlak verdi.
Videodaki x5t nin kasayı tongfang yapmış biraz araştırın anlarsınız.Baya sağlam bir marka.Peki kasa olarak yeni çıkan x5t modeli mi daha iyi yoksa r9t modellerinin mi?
Uzun kullanım için alacağım bu yüzden önemli. Umarım 2 sene sonra hp victuslar gibi olmaz.Videodaki x5t nin kasayı tongfang yapmış biraz araştırın anlarsınız.Baya sağlam bir marka.
İşte o konuda hiç bir şey diyemiyorum.Kimse de diyemez maalesef.Uzun kullanım için alacağım bu yüzden önemli. Umarım 2 sene sonra hp victuslar gibi olmaz.