İşlemci sıcaklıkların ne durumda sistemin nedir detay verirmisin bizde kain değiliz tahminde bulunmak zor oluyor bu şekildeArkadaşlar bir süre pc çslıştıktan sonra kapanıyor neden acaba ama psu yu çıkartıp tsktığımda yine çalışıyor
Pardon sistem DDR 2 işlemci en fazla 75 derece görüyorİşlemci sıcaklıkların ne durumda sistemin nedir detay verirmisin bizde kain değiliz tahminde bulunmak zor oluyor bu şekilde
Anladım hocam eski bir sistem ramler iflas etmiş olabilirPardon sistem DDR 2 işlemci en fazla 75 derece görüyor
Güç kaynağını çıkartım taktım çalıştı amaAnladım hocam eski bir sistem ramler iflas etmiş olabilir
Pardon hocam konular karıştı psunuz sonradan voltaj kesiyor da olabilir malesef buradan bunu anlamak zorGüç kaynağını çıkartım taktım çalıştı ama
Belkide olabilir hocam ancak elektrik geçişinevengel olmayacak düzeydeyse o olmayabilirBir kabloda aşınma var ondan alabilir mi fotograf atmama gerek var mı
Fotograf atıyım mıBelkide olabilir hocam ancak elektrik geçişinevengel olmayacak düzeydeyse o olmayabilir
İSterseniz atabilirsiniz hocam ama ondan şüpheleniyorsanız kabloyu ekektrik bandiyla bantlayonFotograf atıyım mı
Orada ki kablo şişmiş ondan olabilir mi (usb 2.0 kablosu )İSterseniz atabilirsiniz hocam ama ondan şüpheleniyorsanız kabloyu ekektrik bandiyla bantlayon