Sakal için tıraş makinesi öneriniz var mı?

kelomerosan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
849
Kafamı yeni kazıttım o yüzden sakalı göz kararı kesmek yerine düzgüncene kesip şekillendirmeye karar verdim. Fiyatlar hakkında çok bilgim yok 1k ya da işini görür dediğiniz varsa o da ok benim için maksimum 2.5-3 e çıkarım ama düşük kalması teecihim olur, şimdiden teşekkürler

phillips oneblade

Kafamı yeni kazıttım o yüzden sakalı göz kararı kesmek yerine düzgüncene kesip şekillendirmeye karar verdim. Fiyatlar hakkında çok bilgim yok 1k ya da işini görür dediğiniz varsa o da ok benim için maksimum 2.5-3 e çıkarım ama düşük kalması teecihim olur, şimdiden teşekkürler
Mahsuru yoksa kafanı niçin kazıttın diye sorabilir miyim

Mahsuru yoksa kafanı niçin kazıttın diye sorabilir miyim
Canım sıkıldı, sıcaktı. Ondan önce 10 yıl falan uzattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

phillips oneblade
Bu jilet gibi, sakalları kesiyor mu? Ben sıfıra vurmak yerine eşit şekilde tepelerinden almayı planlıyordum, onun için daha saç tıraş makinesine benzer bir şey vaedı aklımda

Canım sıkıldı, sıcaktı. Ondan önce 10 yıl falan uzattım

Bu jilet gibi, sakalları kesiyor mu? Ben sıfıra vurmak yerine eşit şekilde tepelerinden almayı planlıyordum, onun için daha saç tıraş makinesine benzer bir şey vaedı aklımda
Geçen sene bende anlık gelen hevesle kazıtmıştım sonrasında pişman olmuştum. 10yıllık saça kıymakta ayrı cesaret ister

philips one blade çok iyi uç takımı olan modelini alabilirsin fazladan uç istiyorsan ama biraz pahalı o

Eşit kısaltabilecekaem bunlarla ok

Geçen sene bende anlık gelen hevesle kazıtmıştım sonrasında pişman olmuştum. 10yıllık saça kıymakta ayrı cesaret ister
Ben gayet memnunum, hem rahat hem de beklediğimden daha güzel oldu. Zaten saçlarım açılıyordu kafamın şeklini merak ediyordum, 1-2 senedir de kız arkadaşım kestirmemi istemediği için kesmiyordum ama ayrıldıktan sonra kesmemek için sebep kalmadı. Çoğu insan da kısa saçlı halimi daha fazla beğendi o yüzden bi daha uzatmakla uğraşmam

bıçağı hızlı körelir sadece bıçağı biraz masraflı oluyor bunun
Dediğim gibi ben jilet-vari bir şey yerine daha klasik bir şey planlıyordum hele böyle hir masrafı varsa şimdiden 1-2 daha verip başka model almayı düşünebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,722
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri