Çözüldü✓ Universite icin gaming laptop onerisi

hocam asus tufa ne diyosunuz?

bu linkteki
Gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7535hs modeli 45.5k biraz zorluyor butceyi 7435hs uzer mi sence cs2 + rdr2 tlou gibi bi kac hikayeli oyun desek
Hocam r5 li versiyonunu her oyunda ultrada +60 FPS ile oynayabilirsiniz
Tlao2 en yüksek ayarlarda dlss quality de 80 FPS civarı veriyor

Asus'un işlemcisi i5 13420H'dan da iyi galiba. Asus o zaman mantıklı.

peki dediginiz power sorununun bir cozumu var mi? siparis vermistim
ve gamegaraj slayer guvenilir midir? butcemi zorluyor cunku
Gamegaraj kalitelidir 5060 alacaksanız en iyi tercih olur ama 5050 yerine 4060 almak daha mantıklı gelmiyor

Asus'tan daha iyi gamegaraj fiyat olarak genelde.
İşlemci olarak daha güçlü oluyor genelde ama Asusun yazılım kalitesi mükemmel o yüzden Asus tavsiyemdir

Asus'un işlemcisi i5 13420H'dan da iyi galiba. Asus o zaman mantıklı.
evet ama kronik problemi varmis power tusunda
Gamegaraj kalitelidir 5060 alacaksanız en iyi tercih olur ama 5050 yerine 4060 almak daha mantıklı gelmiyor
5060 fiyatlari cok ucuk maalesef ya gamegaraj 5050 alicam gibi
Soğutması bakımını yapmadığımda sapıtıyor. Altına soğutucu aldım ve bakımını kendim yaptım şu an sorun yok bende.

Malzeme kalitesi olarak problemim yok.
hangi araliklarla detayli temizliyorsunuz

İşlemci olarak daha güçlü oluyor genelde ama Asusun yazılım kalitesi mükemmel o yüzden Asus tavsiyemdir
2024 temmuzda almıştık taş gibi makine r5 li versiyonunu tercih ettik şarjı 4-5 saat civarı götürüyor. Ama R7 ki ne kadar götürür bilmiyorum

hangi araliklarla detayli temizliyorsunuz
Ortama göre değişir, çok tozlu yerdeyse laptop 6 ay dolmadan yaparım, az tozluysa 1 sene gittiği oluyor. Derecelerde anormallik tespit edersem de macun kuruduğunu anlıyorum.

Asus'un fiyatına alabileceğiniz en dandik cihaz bile kaliteli Cyborg'u falan saymazsak.

onerdiler abi gozunden kacti sanirim su an bu gibi en mantiklisi digerlerinde hep bi problem var
Asus'ta güzel Gamegarajda hocam. Hangisi daha güçlüyse onu alın.

Geri