🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

3 taksit = Ayda 22 bin TL.
9 taksit = Ayda 7 bin TL.
Alabiliyorsanız diye belirttim zaten. Alamayan adam alsın beni ilgilendirmez. 3 taksit ile çok daha iyi sistemler bulunur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu demekte değil ki aynı fiyata 3 taksit daha iyi bulunur. Benim dediğim daha uyguna 3 taksit bulunur. Yani aradaki enflasyon farkı ile aslında aynı fiyata gelecek seviyede bir sistem bulunur. Örnek olarak 3 taksit 65k iken 9 taksit 72k gibi düşünebilirsiniz.
Tam hesabı yapmadım fakat 67 ve 72 tam eşit denk gelebilir yani 67k 3 taksit ile 72k 9 taksit aynı fiyattır benim gözümde. Bu şekilde hesaplanmalı.

. 3 taksit ile çok daha iyi sistemler bulunur.
Bulunur ama taksit ile sistem alan kişi zaten peşin parası vermeye gücü yetmeyen kişiler oluyor. Bu yüzden herkes 6-9 taksit yapıyor. Mesela Abdullah Hacıgül yeni sistem çıkarttı ama herkes sistem de vade farksız taksit olmamasını konuştu. Yukardaki arkadaş 3 taksit ile sistem alabilirim demiş alsın.

Bulunur ama taksit ile sistem alan kişi zaten peşin parası vermeye gücü yetmeyen kişiler oluyor. Bu yüzden herkes 6-9 taksit yapıyor. Mesela Abdullah Hacıgül yeni sistem çıkarttı ama herkes sistem de vade farksız taksit olmamasını konuştu. Yukardaki arkadaş 3 taksit ile sistem alabilirim demiş alsın.
Bende onu bahsettim zaten yazımda. 3 taksit alabilecek durumu varsa daha iyisi aynı fiyata (bahsettiğim oran şeklinde ama 9 taksitte 72k ise 3 taksitte ~67k olacak şekilde ) bulunur ve en azından parçalar çok daha iyi olur. Tabii 3 taksit yapamayana lafım yok.

Not: 6 taksit yapıyor. 9 taksit sadece Hepsiburada Premium Worldcard var ise olur.

Sadece bunlarda değil sitedeki pek çok laptop ve parçalarda da %5 indirim var.
Hayır akbank ile de oluyor şimdi denedim akbank kampanyası bugün son bu arada bildiğim kadarıyla.

Not: 6 taksit yapıyor. 9 taksit sadece Hepsiburada Premium Worldcard var ise olur.

Sadece bunlarda değil sitedeki pek çok laptop ve parçalarda da %5 indirim var.
Hepsiburada worldcard diye bi kart mı var yoksa hepsiburada premium kartlara ve worldcard olan kartlara mı peşin fiyatına 9 taksit oluyor? Onun dışında ki tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit mi oluyor?

Hepsiburada worldcard diye bi kart mı var yoksa hepsiburada premium kartlara ve worldcard olan kartlara mı peşin fiyatına 9 taksit oluyor? Onun dışında ki tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit mi oluyor?
Hepsiburada Wordcard diye bir kart var. Çıkarması kolay ve bayağı avantajı var.

18 yaşındayım çıkartabiliyor muyum? Ve çıkartırsam ne gibi avantajları var?
Yaş hakkında bilgim yok. Avantajları şunlar:
Hepsiburada alışverişlerinde daha fazla Hepsipara veriyor, çoğu üründe vade farksız 9 taksit yapıyor, Hepsiburada Premium sınırsız bedava oluyor ve Yemek Sepetin'de Hepsipara kazandırıyor. Birkaç tane daha avantajı vardı.

Yaş hakkında bilgim yok. Avantajları şunlar:
Hepsiburada alışverişlerinde daha fazla Hepsipara veriyor, çoğu üründe vade farksız 9 taksit yapıyor, Hepsiburada Premium sınırsız bedava oluyor ve Yemek Sepetin'de Hepsipara kazandırıyor. Birkaç tane daha avantajı vardı.
Yemeksepetinde hepsiburada kart ile sipariş edince mi hepsipara veriyor?

Bu alınır mı? sizce axess peşin fiyata 9 taksit oluyor 41bin fiyatı var
38436.webp

Çöp değil. Sadece akım korumalı priz ile kullanılması iyi olur. İçinde AC giriş hattından gelen ani akımlara karşı koruma yapan MOV dediğimiz parça yok. Ayrıca çok fazla elektrik kesintisi olan yerlerde UPS alınması iyi olur. Çünkü Power_OK süresi yanlış ayarlı.
Kanka bana akım korumalı priz önerir misin çok pahalı olmasın ama maks 1k falan olsa iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri