Soğutmasını çok ciddi etkiliyor. Sadece slim değil vapor chamber'da bulunmuyor, tabii daha da fark vardır. Gaming gecesinden en azından 3 taksitli çok daha iyi sistemler bulunur.Aynı kart sadece slim versiyonu yani daha ince. Tabi bu soğutmasını etkiler büyük ihtimalle.
iade ve değişim şartlarını detaylandırabilir misin? Neyin iadesini ret etmişler mesela?Hiç güvenilir firma değil bence. Forumlarda dolaşan iade ve değişim şikayetlerini okuyun anlarsınız
Sistemi savunmuyorum zaten yahu, sadece S'i açıkladım ordaki. Anakart giriş, sıkıntısız bi şekilde 105/140 TDP ye çıkaramazsın işlemciyi, ramlerin gecikme kötü, sıvı soğutucu 240mm (hadi 65 TDP de kurtarır o) ama en önemlisi PSU. PSU kötüyse geçmiş olsun alana. TR de elektrikler/voltajlar sık gidip gelir, akım korumalı priz bile kurtarmaz dandik PSU olduğunda. Ekran kartını ya da işlemciyi ya da anakartı perte çıkarırsa garanti de karşılamaz onu.Soğutmasını çok ciddi etkiliyor. Sadece slim değil vapor chamber'da bulunmuyor, tabii daha da fark vardır. Gaming gecesinden en azından 3 taksitli çok daha iyi sistemler bulunur.
Forumda kullanan kişiler sorun yaşamamış. Sık elektrik kesintilerinde bile bir şey olmamış.Parça kaliteleri kötü sistemler bilginiz olsun anakart ram ekran kartı vs en giriş modellerinden kullanılmış
Arkadaş direkt firma karalamayı seviyor sanırım. Çok da aldırmamak gerek. Sistemler gayet de güzel. Değerlendirilebilir. Direkt kesip atmamak lazım.iade ve değişim şartlarını detaylandırabilir misin? Neyin iadesini ret etmişler mesela?
Emin misin?Vade farkını fiyata yansıtmış zaten![]()
Hocam savunuyorsun demedim ki. Sadece ekran kartı sadece slim değil başka birçok özelliklerden yoksun örnek olarakta vapor chamber olmadığını belirttimSistemi savunmuyorum zaten yahu, sadece S'i açıkladım ordaki. Anakart giriş, sıkıntısız bi şekilde 105/140 TDP ye çıkaramazsın işlemciyi, ramlerin gecikme kötü, sıvı soğutucu 240mm (hadi 65 TDP de kurtarır o) ama en önemlisi PSU. PSU kötüyse geçmiş olsun alana. TR de elektrikler/voltajlar sık gidip gelir, akım korumalı priz bile kurtarmaz dandik PSU olduğunda. Ekran kartını ya da işlemciyi ya da anakartı perte çıkarırsa garanti de karşılamaz onu.
Bu sistemi de alamıyorsun 9 taksitle.Emin misin?
Mesela bu sistemin benzerini diğer sitelerde 9 taksit ile 50 bin TL altına alamıyorsun.Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Hepsiburada Premium kartı ile alabiliyorsun.Bu sistemi de alamıyorsun 9 taksitle.
??
nasıl işliyor hocam bu hepsiburada premium kartHepsiburada Premium kartı ile alabiliyorsun.
Evet sadece Hepsiburada Premium kartaymış diğerleri 6 taksit. Ama benim söylemek istediğim sistemi tek tek topladığında daha az maliyetli oluyor buradaki sistem normale göre pahalı işte bu aradaki fark vade farkının. Sadece sistemi vade farkına çıkan rakamı üzerine ekleyip satışa sunmuşlar demek istedim.Hepsiburada Premium kartı ile alabiliyorsun.
3 kere hazır sistem aldım,hiçbirinde sorun yaşamadım.Hiç güvenilir firma değil bence. Forumlarda dolaşan iade ve değişim şikayetlerini okuyun anlarsınız