🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

bn artık konuşmicam - muhtemeldir sn game garaja çalışan bi arkadaşa bnziyon - haliyle savunucan - ama sana nacizane tavsiyem burası avantaj blogu deyil indirim blogudur - snin yaptığın avantaj yni sadece taksit meselesi - indirim deyil - iyi günler -
bn/sn/bnziyon/deyil/snin/yni/deyil Türkçe yazamayan bir insanın teknolojik ürünler hakkında sallaması can sıkıcı. Burayı terk et milletin aklıyla boşa oynama.

SN Z KUŞAĞISIN ANLAMAZSSIN KISALTMA KELİMELERİ AKLIN ERMEZ SEN SÜTÜNÜ İÇ KEYFİNE BAK
Kısaltma kullanıcam diye Türkçe'nin içinden geçmenin bir mantığı yok. Bunu yapamayacak kadar geriden geliyorsan teknolojik şeylerden hiç anlamanı beklemiyorum. Şu konuda seni ciddiye alacak birinin olduğunuda sanmıyorum. 2022 yılında foruma katılıp sadece 11 mesaj atmayı becerebilmişsin ne hikmetse de yarısı bu konuda galiba ? Ne tesadüf cidden, markaya olan bir kuyruk acın var galiba karalama yapmaya çalışıp insanları yanlış yönlendirdiğine göre. Ben sütümü içmeye devam edeyim en iyisi. Ama şu var sana doğumundan itibaren süt yerine farklı bir şey vermişlerki bu kadar beynin geride kalmış. Bu cevabı vermene şaşırmıyorum bu kadar geri kafalı bir insan anca böyle sataşarak kendini korumayı deneyebilir geri kalan hayatında başarılar diliyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünler vade farksız taksit avantajı ile alınabilir ürünler bence. ürün içeriklerini marka model yazılmamış ama sorunca cevap veriyolar diye biliyorum. Bir kaç ürün için ben sormuştum cevap atmışlardı ama ürün içerikleri stoğa göre değişkenlikde gösterebilir demişlerdi bu yüzden alacak biri varsa almadan önce sorsun ona göre sipariş versin. VADE FARKSIZ TAKSİT OLDUĞU İÇİN BÜYÜK NİMET FORUMDAKİ ÇOĞU KİŞİDE BUNU ARIYOR.

Kısaltma kullanıcam diye Türkçe'nin içinden geçmenin bir mantığı yok. Bunu yapamayacak kadar geriden geliyorsan teknolojik şeylerden hiç anlamanı beklemiyorum. Şu konuda seni ciddiye alacak birinin olduğunuda sanmıyorum. 2022 yılında foruma katılıp sadece 11 mesaj atmayı becerebilmişsin ne hikmetse de yarısı bu konuda galiba ? Ne tesadüf cidden, markaya olan bir kuyruk acın var galiba karalama yapmaya çalışıp insanları yanlış yönlendirdiğine göre. Ben sütümü içmeye devam edeyim en iyisi. Ama şu var sana doğumundan itibaren süt yerine farklı bir şey vermişlerki bu kadar beynin geride kalmış. Bu cevabı vermene şaşırmıyorum bu kadar geri kafalı bir insan anca böyle sataşarak kendini korumayı deneyebilir geri kalan hayatında başarılar diliyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünler vade farksız taksit avantajı ile alınabilir ürünler bence ürün içeriklerini marka yazmamış ama sorunca cevap veriyolar diye biliyorum bir kaç ürün için ben sormuştum cevap atmışlardı ama ürün içerikleri stoğa göre değişkenlikde gösterebilir demişlerdi bu yüzden alacak biri varsa almadan önce sorsun ona göre sipariş versin. VADE FARKSIZ TAKSİT OLDUĞU İÇİN BÜYÜK NİMET FORUMDAKİ ÇOĞU KİŞİDE BUNU ARIYOR.
anlıyorum sni

15 daha koyabiliyorsan işlemcisi 3D olanı var. RAM ve SSD de x2 artıyor.

1755518974831.webp

yada 10 bin fark ile sadece işlemci 3D olan model:

Son düzenleme:
Hayır sorun yaşamazsın. Ama bunu alıp kule tipi soğutucu takmak daha mantıklı:
Hocam bu sistemi almayı düşünüyorum da anakart B serisinin giriş seviyesi değil mi bu sisteme göre düşük geldi gözüme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,130
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri