YARDIM Windows 11 format atarken takıldı

R1xy

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba. Bilgisayara format arıyordum yukleme ekranı tamamlndiktan sonra USB yi çektim tekrar tekrar format ekranına gelmesin diye ama PC acilmasj gerekirken mavi bı ekrana attı aşağıda try again yazısı vardı USB yi tekrar takip enter diyip o yazıya bastım sonra pro series ekranında takıldı kaldı ne yapmam lazım şuan anlamadım.

Not: USB yi şuan çıkardım hala aynı ekranda

Ekler

• 17556627552234165611043012189055.webp
    17556627552234165611043012189055.webp
    105.1 KB · Hit: 27
Son düzenleme:
Merhaba. Bilgisayara format arıyordum yukleme ekranı tamamlndiktan sonra USB yi çektim tekrar tekrar format ekranına gelmesin diye ama PC acilmasj gerekirken mavi bı ekrana attı aşağıda try again yazısı vardı USB yi tekrar takip enter diyip o yazıya bastım sonra pro series ekranında takıldı kaldı ne yapmam lazım şuan anlamadım.

Baştan format at bence

ekranda hala kaliyorsa tekrar format at attiktan sonra yine ayniysa ya biosta bisey vardir yada format usbsine yazilan iso sorunludur
E noldu gelişme varmı
haber alamiyoruz

ekranda hala kaliyorsa tekrar format at attiktan sonra yine ayniysa ya biosta bisey vardir yada format usbsine yazilan iso sorunludur

haber alamiyoruz
hocam cevap vermeyi unutmuşum kurua bakmayın o yükleme ekranından sonra pc normal birşekilde acıldı windows kurulmuş bir şekilde şuanlık b ir problem yok gibi ama varsada nerden kontrol edecem bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,513
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri