Sauvage vs Elixir Hangisi Alınır ?

!Swénch

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
19
17 yasimdayim okulda kullanmalik sonbahar kis parfumu istiyorum gunluk kullanicam sizce hangi parfum ve hangi modeli
(edt edp) bana daha uygundur ?
saticilarin hepsi idefix, eger dersenizki guvenilmez bu fiyata alinmaz zaten bunlar; o zaman ayni kriterde muadil onerirmisiniz ? bildigim kadariyla mad bargellodan dha iyi ordan onerirseniz iyi olur. iyi forumlar.

Ekler

• 1000061345.webp
    1000061345.webp
    65.5 KB · Hit: 35
  • 1000061348.webp
    1000061348.webp
    43.9 KB · Hit: 33
17 yasimdayim okulda kullanmalik sonbahar kis parfumu istiyorum gunluk kullanicam sizce hangi parfum ve hangi modeli
(edt edp) bana daha uygundur ?
saticilarin hepsi idefix, eger dersenizki guvenilmez bu fiyata alinmaz zaten bunlar; o zaman ayni kriterde muadil onerirmisiniz ? bildigim kadariyla mad bargellodan dha iyi ordan onerirseniz iyi olur. iyi forumlar.
Hocam orijinal ürün değil büyük ihtimal hatta bence kesin değil Hacı yağı gönderebilir nasıl kokular arıyorsun ona göre bir şeyler önermeye çalışayım

Hocam orijinal ürün değil büyük ihtimal hatta bence kesin değil Hacı yağı gönderebilir nasıl kokular arıyorsun ona göre bir şeyler önermeye çalışayım
hocam nasil kokular aradigimi bilmiyorum yakin zamanda beymen sephora vs vs gidicem bir eleme yapsaniz bu kriterlere gore hangi parfumlere bakmaliyim ve edp ye verecegim paraya degermi ? edt daha uygun daha iyi gozukuyor gozume.

hocam nasil kokular aradigimi bilmiyorum yakin zamanda beymen sephora vs vs gidicem bir eleme yapsaniz bu kriterlere gore hangi parfumlere bakmaliyim ve edp ye verecegim paraya degermi ? edt daha uygun daha iyi gozukuyor gozume.
EDT edp arasındaki fark genelde kalıcılık ve esans yoğunluğu oluyor kokuda değişiklik çok olmasada olabiliyor bazı parfümler hariç.
Edp genelde daha kalıcı oluyor EDT ise kalıcılığı zayıf oluyor parfüm yoğunluğu az olduğu icin deneyip bakman lazım aradaki farka.
Ben muadil kullanamıyorum çok sentetik oluyorlar başımı ağrıtıyor bir süre sonra burnunu tırmaliyor o yüzden orijinal kullanıyorum bana nasil bir koku aradığını söylersen önerebilirim.

EDT edp arasındaki fark genelde kalıcılık ve esans yoğunluğu oluyor kokuda değişiklik çok olmasada olabiliyor bazı parfümler hariç.
Edp genelde daha kalıcı oluyor EDT ise kalıcılığı zayıf oluyor parfüm yoğunluğu az olduğu icin deneyip bakman lazım aradaki farka.
Ben muadil kullanamıyorum çok sentetik oluyorlar başımı ağrıtıyor bir süre sonra burnunu tırmaliyor o yüzden orijinal kullanıyorum bana nasil bir koku aradığını söylersen önerebilirim.
edt ile edp arasindaki farki biliyorum sorum: edp ye daha fazla para vermeye degermi? ydi
ayrica hocam dedigim gibi bir koku aramiyorum kriterlerimi yazdim, rica etsem bu kriterler icerisinde 5 6 tane sizin sevdiginiz veya birbirinden farkli tonlarda parfum onerirmisiniz yakin zmanada sephora beymen gibi yerlere gidip test edeyim, size neleri sevdigimi nasil koku aradigimi daha iyi anlatayim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hafiflik yerine baskinligi ve karizmatigi tercih ediyorum, assiri agir olmasin ama ozguvenimi temsil etsin en azindan.

Son düzenleme:
Hocam arada bir fiyat farkı göremiyorum fotoğrafta bence alacağın parfümü edp tercih et edtler uçup gidiyor parfüm önerisi ise
Tatlı olarak
İnvictus victory elixir
Jean Paul Gaultier Le male elixir
Karanlık ve daha az tatlı
Jean Paul Gaultier Le male le parfüm
Baharatli bir koku
Hugo boss bottled edp versiyonu doğum günü hediyesi geldi bana gayet güzel bir koku baharatlı olduğu için kisin gidecegini düşünüyorum
Çiçeksi biraz feminen
Ysl myslf kışın belki gitmez ama sonbaharda güzel olabilir yaz ilkbahar zaten baya iyi koku ama biraz feminen bir koku o yüzden sıkabilir seni çiçek kokuları hoşuna gitmiyorsa ama denemeni tavsiye ediyorum
Birde nişlerden onereyim
Xerjoff naxos ve initio narcotic delight kokularını beymende bulabilirsin denemeni öneririm baya kaliteli kokular narcotic delight tam gece kokusu
Kış ve sonbahar kokuları için daha çok baharatlı ve tatlı kokulara bak hocam diğerleri kendini fazla belli edemiyor soğukta aklına takılan olursa sorabilirsin

Hocam arada bir fiyat farkı göremiyorum fotoğrafta bence alacağın parfümü edp tercih et edtler uçup gidiyor parfüm önerisi ise
Tatlı olarak
İnvictus victory elixir
Baharatli bir koku
Hugo boss bottled edp versiyonu doğum günü hediyesi geldi bana gayet güzel bir koku baharatlı olduğu için kisin gidecegini düşünüyorum
Çiçeksi biraz feminen
Ysl myslf kışın belki gitmez ama sonbaharda güzel olabilir yaz ilkbahar zaten baya iyi koku ama biraz feminen bir koku o yüzden sıkabilir seni çiçek kokuları hoşuna gitmiyorsa ama denemeni tavsiye ediyorum
Birde nişlerden onereyim
Xerjoff naxos ve initio narcotic delight kokularını beymende bulabilirsin denemeni öneririm baya kaliteli kokular narcotic delight tam gece kokusu
Kış ve sonbahar kokuları için daha çok baharatlı ve tatlı kokulara bak hocam diğerleri kendini fazla belli edemiyor soğukta aklına takılan olursa sorabilirsin
hocam uğrasiniz icin cok tesekkur ederim, gidip denedikten sonra sizce hangi site daha guvenilir ve uygun ? nereden satin almayi dusunebilirim ?

valla bilmiyorum hocam butce 1 2 k bu butcede orjinale yonelmem dogru bir karar olmaz sanirim, 1 2 k ya parfum alabilcegim site varsa bildiginiz guvendiginiz onerirseniz sevinirim
Hocam 1-2kya orijinal bulamazsınız büyük ihtimal muadillere yönelmen gerekebilir bende hangi marka iyidir bilmiyorum ama bir şey söyleyeyim sana Instagram'da KokuGüncesi diye bir sayfa var daha önce ordan hiç alışveriş yapmadım ama güvenilir galiba Baso adlı içerik üreticisi ordan parfüm alıyordu sen yinede bir araştır.Hem split hem kapalı kutu satıyor ayda 2 kere Çarşamba günleri oluyor splitleri yavaştan sonbahar kış parfümlerini satmaya baslar oraya bakabilirsiniz belki 40-50 ml orijinal parfümler gelebilir o fiyata nişler gelmez ama yine designer kaliteli parfümün olur.
Tekrardan uyarıyorum önce iyice araştır sayfayı sonra sipariş ver sorumluluk kabul etmiyorum.

Tatlı olarak
İnvictus victory elixir
Baharatli bir koku
Çiçeksi biraz feminen
Birde nişlerden onereyim
Adam 900tllik kokulara bakiyor onerdigin kokularla ayni fiyatta mi sence?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,856
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri