- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,587
Stok fanın 80mm'li hâli. Alınmaz
75 derecede tutuyor M200 o işlemciyi. Stok fandan 10 derece civarı iyi.bunu takarsan 5600 e 90 derece altı görmez
bunu takarsan 5600 e 90 derece altı görmez
Bu videoya göre Abdullah Hacıgül'ün yalan falan söylüyor olması lazım. Ryzen 5 3600, Ryzen 5 5600'den daha çok ısınıyor ama konuda ki soğutucu ile benzer bir soğutucu işlemciyi 86 derecede tutmuş, stok fan ise 97 derece. Oyunlarda durumu da gayet iyi.Konuda ki soğutucu gibi 80 mm 2 bakır borulu olan bir soğutucu stok fandan çok daha serin çalışmış. Nasıl stok fan daha iyi oluyor?
Stok fandan çok daha serin çalışıyor.Stok fanın 80mm'li hâli. Alınmaz
M2 ile bu aynı değil. Mühendislik farkı var. Yanında termal macun olsa alır, deneyimimi paylaşırdımStok fandan çok daha serin çalışıyor.
Bunu açar mısın?M2 ile bu aynı değil. Mühendislik farkı var.
Ucuz modellerde kanatlar daha seyrek ve ince sacdan yapılır. İyi mühendislikte kanatlar daha sık dizilir, hava akışını yönlendirecek şekilde dalgalı / kavisli yapılır. Bu da ısı transferini artırırBunu açar mısın?
Benim 7800x3dyi aynı model farklı soğutucu 93c sabit tutuyorduRyzen 5 5600 gibi işlemciler ile iyi gider, 2 gün önce bu fiyata düşmüş nasıl kimse görmemiş?
![]()
Segotep Wind Clear T2 80 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Segotep Wind Clear T2 80 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Valla kilit sistemi ciddili deli etti temas gidiyordu pc kapanıyordu fnskkskdkgyoklukta giderde yoksa beş para etmez kilit sistemi var deli eder
Google'dan baktığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Konu da ki soğutucunun kötü bir mühendisliğe sahip olduğunu, M200'ün iyi bir mühendisliğe sahip olduğunu detaylı, uzun bir şekilde anlatabilir misin?Ucuz modellerde kanatlar daha seyrek ve ince sacdan yapılır. İyi mühendislikte kanatlar daha sık dizilir, hava akışını yönlendirecek şekilde dalgalı / kavisli yapılır. Bu da ısı transferini artırır
Google'dan bakmadım, zaten biliyordum M200 iyi de demedim. Fark var. Şunun benzerlerini önceki konularda da söylemekten bıktımGoogle'dan baktığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Konu da ki soğutucunun kötü bir mühendisliğe sahip olduğunu, M200'ün iyi bir mühendisliğe sahip olduğunu detaylı, uzun bir şekilde anlatabilir misin?
Havit baya iyiymiş ama sadece Intel desteği varDostlar bu soğutucunun stok fanla neredeyse hiç bir farkı yok bütçeniz varsa bu ürünlerden birini almanızı öneririm.
![]()
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Intel LGA 1851 & AMD AM5 Destekli Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...www.teknobiyotik.com