🔥İndirim Segotep Wind Clear T2 Kule Tipi Soğutucu 266 TL

Stok fanın 80mm'li hâli. Alınmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bunu takarsan 5600 e 90 derece altı görmez
Konuda ki soğutucu gibi 80 mm 2 bakır borulu olan bir soğutucu stok fandan çok daha serin çalışmış. Nasıl stok fan daha iyi oluyor?
Bu videoya göre Abdullah Hacıgül'ün yalan falan söylüyor olması lazım. Ryzen 5 3600, Ryzen 5 5600'den daha çok ısınıyor ama konuda ki soğutucu ile benzer bir soğutucu işlemciyi 86 derecede tutmuş, stok fan ise 97 derece. Oyunlarda durumu da gayet iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok fanın 80mm'li hâli. Alınmaz
Stok fandan çok daha serin çalışıyor.

Bunu açar mısın?
Ucuz modellerde kanatlar daha seyrek ve ince sacdan yapılır. İyi mühendislikte kanatlar daha sık dizilir, hava akışını yönlendirecek şekilde dalgalı / kavisli yapılır. Bu da ısı transferini artırır

Ryzen 5 5600 gibi işlemciler ile iyi gider, 2 gün önce bu fiyata düşmüş nasıl kimse görmemiş?

Benim 7800x3dyi aynı model farklı soğutucu 93c sabit tutuyordu 💀💀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yoklukta giderde yoksa beş para etmez kilit sistemi var deli eder
Valla kilit sistemi ciddili deli etti temas gidiyordu pc kapanıyordu fnskkskdkg

Ucuz modellerde kanatlar daha seyrek ve ince sacdan yapılır. İyi mühendislikte kanatlar daha sık dizilir, hava akışını yönlendirecek şekilde dalgalı / kavisli yapılır. Bu da ısı transferini artırır
Google'dan baktığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Konu da ki soğutucunun kötü bir mühendisliğe sahip olduğunu, M200'ün iyi bir mühendisliğe sahip olduğunu detaylı, uzun bir şekilde anlatabilir misin?

Google'dan baktığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Konu da ki soğutucunun kötü bir mühendisliğe sahip olduğunu, M200'ün iyi bir mühendisliğe sahip olduğunu detaylı, uzun bir şekilde anlatabilir misin?
Google'dan bakmadım, zaten biliyordum M200 iyi de demedim. Fark var. Şunun benzerlerini önceki konularda da söylemekten bıktım

bu 80 mm m200 ve türevleri 92mm 92mmler az çok aynı performansı sergiler 80mm çok işe yaramaz 260-270e 92mmlik halleri var

metal 1 lirayı (büyük olan) işlemcinin üstüne koyun muhtemelen daha çok soğutur.

Dostlar bu soğutucunun stok fanla neredeyse hiç bir farkı yok bütçeniz varsa bu ürünlerden birini almanızı öneririm.

Dostlar bu soğutucunun stok fanla neredeyse hiç bir farkı yok bütçeniz varsa bu ürünlerden birini almanızı öneririm.

Havit baya iyiymiş ama sadece Intel desteği var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri