- Reaksiyon skoru
- 5
Valorantda 2 tane hesabım var. Birinde oynarken 250+fps ama öbür hesabı oynadığımda 60 fps üstüne çıkmıyor bilgisayar felan donuyor çökertebiliyor bile hatta sebebi ne olabilir?
grafik ayarları ya da fps sabit olabilirValorantda 2 tane hesabım var. Birinde oynarken 250+fps ama öbür hesabı oynadığımda 60 fps üstüne çıkmıyor bilgisayar felan donuyor çökertebiliyor bile hatta sebebi ne olabilir?
grafik ayarıyla alakası yokki hesaplar arasında saçma sapan bir fark oluyor. Bilgisayarı felan çökertiyor bazen anlamadımgrafik ayarları ya da fps sabit olabilir
Belki ayarlar farklıdır. Fps düşen hesapda skin vesaire varsa olabilir. V-sync ayarı açıkmı diye kontrol etValorantda 2 tane hesabım var. Birinde oynarken 250+fps ama öbür hesabı oynadığımda 60 fps üstüne çıkmıyor bilgisayar felan donuyor çökertebiliyor bile hatta sebebi ne olabilir?
hocam oyuna girmeyi bırak hesaba giriş yapamıyorum. 2 ekranım var ikiside hesaba girerken gidiyor bilgisayar çöküyor siyah ekran felan sonra oyunu kapatıyorBelki ayarlar farklıdır. Fps düşen hesapda skin vesaire varsa olabilir. V-sync ayarı açıkmı diye kontrol et
Bilgisayara format atmayı dene. Veya kasan hesabı farklı bir pc de dene.hocam oyuna girmeyi bırak hesaba giriş yapamıyorum. 2 ekranım var ikiside hesaba girerken gidiyor bilgisayar çöküyor siyah ekran felan sonra oyunu kapatıyor
ya bana kalırsa formatlık bir durum yok diğer hesapta oynadığımda hiçbir sıkıntı olmuyor çünkü +250fps alıyorumBilgisayara format atmayı dene. Veya kasan hesabı farklı bir pc de dene.
Denemeden bilemeyiz. Daha önce açılmış konulara baktığım zaman 60-70 den 45-50 lere düşmüş milletin fps i farklı hesaplarda, onlar muhtemelen skin varkıdan vesaire. Sen bence genede dene formatı.ya bana kalırsa formatlık bir durum yok diğer hesapta oynadığımda hiçbir sıkıntı olmuyor çünkü +250fps alıyorum
Anlıyorum ama bilgisayarımda çok veri var ve biryerden biryere taşımak felan format çok uğraştırır farklı bir çözüm bulamazmıyızDenemeden bilemeyiz. Daha önce açılmış konulara baktığım zaman 60-70 den 45-50 lere düşmüş milletin fps i farklı hesaplarda, onlar muhtemelen skin varkıdan vesaire. Sen bence genede dene formatı.
Dediğim gibi kasan hesabı farklı pc de dene. Sorun pc demi hesaptamı diye anlamalıyız.Anlıyorum ama bilgisayarımda çok veri var ve biryerden biryere taşımak felan format çok uğraştırır farklı bir çözüm bulamazmıyız
tüm hesaplardan çıkış yapıp dene bir birde rior istemcisini yeniden başlatAnlıyorum ama bilgisayarımda çok veri var ve biryerden biryere taşımak felan format çok uğraştırır farklı bir çözüm bulamazmıyız
yok hocam yine bir şey değişmiyortüm hesaplardan çıkış yapıp dene bir birde rior istemcisini yeniden başlat
Ayarlar - görüntü - grafik kalitesi - Vysnc kapalı olması lazım. Oraya bir baksana bu ayar fpsi monitörün HZ değerine eşitliyor.yok hocam yine bir şey değişmiyor