❌İndirim Bitti! 💥💥 Sparkle ARC B580 OC 12GB 9910 TL !! 💥💥 PEŞİN FİYATA 3 TAKSİT

N11'de böyle kötü bir yorum var. Intel ve siteyi de tanımıyor olduğum için ben pas geçtim. Aldıktan sonrası da önemli çünkü.

Alıntıyı görüntüle
firma güvenilir bi firma benim alışverişim oldu. Creature game store vardı onun da yan firması gibiydi Creature kapandı atomla birleşti işte. Sorun yaratacak bi firma değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga konuyu okuyan beleşe satıyorlar sanacak, atom bilişim buralarda olmalı
o ne demek hocam anlamadım tam

Creature kapandı atomla birleşti işte. Sorun yaratacak bi firma değil.

SS'yi aldığım şikayet Creature'nin sattığı ürüne aitmiş. Bir kere daha vazgeçtim. :pikacu:

1755847700189.webp

HAAAAYYIIIR daha dün ekran kartı aldım bunu görseydim kesin yapışırdım

SS'yi aldığım şikayet Creature'nin sattığı ürüne aitmiş. Bir kere daha vazgeçtim. :pikacu:

Alıntıyı görüntüle
hocam sen bu kafayla hiçbir yerden ürün alma zaten firmaları çok uğraştırırsın. sanki creature ya da atom bilerek bozukları alıp satıyor. öyle bi ayrım bile yok depodan koliler açılmadan parti parti alıyor firmalar. bilmeden konuşmasanız keşke batıyorsunuz daha çok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HAAAAYYIIIR daha dün ekran kartı aldım bunu görseydim kesin yapışırdım
sağlık olsun ve hayırlı olsun

1755848044788.webp

arkadaşa aldık 50 tl de indirim kuponu varmış 9.860 liraya geldi :D

Alırken dikkat edin bu kart üst seviye işlemcilerle asıl performansını verebiliyor. Misal iki sistemde de 9800x3D varken 4060 dan daha iyi performans verirken, yine iki sistem de Ryzen 5500 varken bu sefer 4060 daha iyi performans veriyor hatta bazı yorumlarda Ryzen 5600 ile dahi düşük performans aldığını söyleyenler var yani optimizasyonu ağırlıklı olarak yeni nesil üst seviye işlemcilere göre, eski nesil yada kötü bir işlemciniz varsa pek yanaşmayın.

Alırken dikkat edin bu kart üst seviye işlemcilerle asıl performansını verebiliyor. Misal iki sistemde de 9800x3D varken 4060 dan daha iyi performans verirken, yine iki sistem de Ryzen 5500 varken bu sefer 4060 daha iyi performans veriyor yani optimizasyonu ağırlıklı olarak yeni nesil üst seviye işlemcilere göre, eski nesil yada kötü bir işlemciniz varsa pek yanaşmayın.
i5 12400 veya 7600 işlemcide işe yarar mı kart

hocam sen bu kafayla hiçbir yerden ürün alma zaten firmaları çok uğraştırırsın.
İlgili firmaya veya sattığı ürüne ait negatif yorum görünce paylaşmak ve soğumakta abes bir durum yok. Firma çalışanı değilsen bu senin canını sıkmaması lazım. 20 yıldır internetten alışveriş yapıyorum, böyle ince eleyip sık dokuduğum için başım neredeyse hiç ağrımamıştır. Herkese tavsiye ederim.

Driverları fena değil bu serinin. Alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,495
Üyeler
187,688
Son üye
Tarık41
Geri