Öneri Ram önerisi 2x16gb Am5

Beyler bütçe 8-9k ya kadar çıkar ama okadarda veresim yok, 2x16 ram önerir misiniz?. valorant cs gibi e spor oyunları oynuyorum ağır olarak. dünkü konumda yüksek mhz leri kötüledi herkes zen5 altında. O yüzden 6000mhz tarafındayım ama önerilere açığım atarken linkde atarsanız güzel olur.

kafamdaki ürün bu, sk hynix a çıkıyor kontrol edince
Bu ram i önerebilirim hynix a idi sanırsam kendim beyazını kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım görüntüsü hoşuma gidiyor sizinde giderse listenize katabilirsiniz

Yok ya o firma sıkıntılı forumda

Al bunu 200 fazla ver sade ve güzel görünüyor argb de çok şık
Betaplus sıkıntılı diyip gaminggen den ürün öneriyosun bro, ikisi de aynı fırma :kekw:

Anakartın uyumluluk listesine bak istersen madem sıfırdan alacaksın uyumlu bir şey bulabilirsen daha iyi olur.
Uyumsuzluk diye birşeymi var hocam anakarta?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa içi görüntüsü nasık hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya o firma sıkıntılı forumda

Al bunu 200 fazla ver sade ve güzel görünüyor argb de çok şık
Aynı fiyata xpg var hocam

Uyumsuzluk diye birşeymi var hocam anakarta?
Uyumsuzluk demeyelim de test edilen ramler var. Anakart sayfasında onlar belirtiliyor sorunsuz çalışmış test edilmiş onlardan bulursan kafan rahat eder. yoksa liste dışı bir ramde tabii çalışabilir o ayrı mevzu.

Uyumsuzluk demeyelim de test edilen ramler var. Anakart sayfasında onlar belirtiliyor sorunsuz çalışmış test edilmiş onlardan bulursan kafan rahat eder. yoksa liste dışı bir ramde tabii çalışabilir o ayrı mevzu.
He baktımda ona çok fazla ram göremedim g skill hep benim anakartta test edilmiş onlarda tuzlu

Geri