RDR 2 Kapanma/Çökme sorunu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Jagexx

80+
Reaksiyon skoru
50
Merhaba, oyunu fitgirl repack oynuyorum, %25i bitti, 3 gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu ama 3 gündür oyunda 3-5 dakika oynayınca birden kapanıyor, bir uyarı vermiyor, önce donuyor sonra oyundan atıyor, tekrar girdiğimde kaldığım yerden devam ediyorum, forumları araştırdım, chatgpt ye sordum ama bir sonuca varamadım, sfg uzantılı dosyaları sildim, dx12 den vulkana çektim, mssa kapattım, sistemim her şey ultrada sabit 120-130 fps veriyor, performans kaynaklı değil yani, kaçak olduğu için diye düşündüm ama steamden epicten oynayan yüzlerce kişi aynı sorunu yaşamış, kiminin kendi kendine düzelmiş, kiminin grafik düşürünce, kiminde vulkana çekince, ama ben bir sonuca varamadım, ne yapmam gerekiyor, teşekkürler.

Isılara bak. Eğer ısılarda sorun yoksa ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp yeniden kur.

Ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükle temizinden tekrar gir sonra

DDU ile sürücüyü silip ekran kartının son sürümüne güncelledim, tekrar girdim oyuna ve hala devam ediyor maalesef.

myzre TechGuy

fitgirl repack ne

oyunu satın alan yuzlerce kısının aynı sorunu yasamadı yama yapması buyuk ıhtımal sen kacak oynuyorsan bırde yama yapılıysa atması normal

Katılıyorum, alması sıkıntı değil de onlarca forumda yüzlerce kişi var orjinal kullanıpta bu sorunu yaşayan, yapacak bir şeyim kalmayınca bıraktım oyunu
Ben hiç sıkıntı yaşamadım 400 saatim var. Muhtemelen ya yama da ya da repack sürümde sıkıntı vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fitgirl repack ne

oyunu satın alan yuzlerce kısının aynı sorunu yasamadı yama yapması buyuk ıhtımal sen kacak oynuyorsan bırde yama yapılıysa atması normal
Google'ye fitgirl repack yazman yeterli.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,378
Üyeler
184,155
Son üye
bilo3113
Geri