Ryzen 7 5700x için işlemci soğutucu tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Sıvı veya hava soğutma olması farketmez vereceğim paranın karşılığını en iyi verebilecek soğutucuyu arıyorum şu anda wraith prism kullanıyorum ama biraz overclock alanı da olsun istiyorum yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum

Anakart: MSI B550M PRO VDH WIFI
Kasa: Asus Proart PA 401

Sıvı veya hava soğutma olması farketmez vereceğim paranın karşılığını en iyi verebilecek soğutucuyu arıyorum şu anda wraith prism kullanıyorum ama biraz overclock alanı da olsun istiyorum yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum

Anakart: MSI B550M PRO VDH WIFI
Kasa: Asus Proart PA 401
Bu ürünü önerebilirim, stoğa girmesini beklemek gerek 👉 https://www.gaming.gen.tr/urun/5689...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

aynısını atıcaktım kaç saat önce stok yok diye uğraştmadım
Bir kaç güzel ürün daha gelecek ama arkadaşın kasa baya dar , tek önerebileceğim ürünlerden biri bu oldu maalesef :D

Selam. Eğer işlemciye çok fazla overclock ve zorlayıcı şeyler yapmayacaksan bence işini thermalright assasin king 120se youtubeda bi dünya performans testleri var kasanada uyumlu https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
bende de 5700x var , bu işlemciye bir tık zayıf kalır, alınmasını önermem. Eski mimari olduğu için am5 kadar serin çalışmaz. Başta götürse de soğutucu tozlandıkça performansı pek iyi olmaz.

bende de 5700x var , bu işlemciye bir tık zayıf kalır, alınmasını önermem. Eski mimari olduğu için am5 kadar serin çalışmaz. Başta götürse de soğutucu tozlandıkça performansı pek iyi olmaz.
zaten başta belirttim işlemciyi çok zorlamayacaksan diye tdp değerleri 7500f ile aynı 7500fde ısınan bi işlemci onu bile stabil soğutabiliyor f/p olarak bence çok iyi daha fazla harcamak sorun olmazsa thermalright peerless assassin 120se de alınabilir çift kule olarak oda bence f/p olarak iyi bi soğutucu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,402
Üyeler
186,330
Son üye
ByMemo
Geri