Iki mouse arasında kaldım

Geliyor gelmekte olan... Shourd, Royal Kludge önerecek.

Ben de rival 3 kullanıyorum, küçük geldiği için değiştireceğim. Mchose A5 Ultra geçecektim ama EloShapes sitesinden karşılaştırınca Rival 3'ten bile ufak olduğunu gördüm, vazgeçtim şimdilik. İkisi arasından Mchose tercih ederdim. Hem pille uğraşmayıp kabloyu takıp şarj edersiniz ve bu esnada fareyi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca dongle ile birlikte geliyor kullanıp kullanmayacağınızı bilemem ama Razer bir tık eskidi, Pro versiyonu olsaydı onu önerirdim ama pilli mouse tercih etmem şahsen.

1.5-2k civarına en fp ürünler onda dostum üstüne yyada altına farklı ürün öneriyorum zaten
Daha çok klavyeleriyle öne çıkmış bir marka galiba. Şeklini beğenemedim bana daha büyük bir model lazım var mı bildiğin? Büyük boy ya da ergo mouse bulamadım uygun fiyatlı, en düzgünü 3-4k. Zowie EC2 deniyorum şu an ödünç aldım elime güzel oturdu bütçem olsa DA V3 Pro alırdım.

Ekler

• 1756030557702.webp
    1756030557702.webp
    30.6 KB · Hit: 19
Daha çok klavyeleriyle öne çıkmış bir marka galiba. Şeklini beğenemedim bana daha büyük bir model lazım var mı bildiğin? Büyük boy ya da ergo mouse bulamadım uygun fiyatlı, en düzgünü 3-4k. Zowie EC2 deniyorum şu an ödünç aldım elime güzel oturdu bütçem olsa DA V3 Pro alırdım.
Reis konu dışı fotodaki karşılaştırmayı nereden yapıyorsun

Edit: bir sonraki mesajda yazılmış yeni gördüm

zaten mouseleri daha yeni o yüzden pek bilindik değil klavye konusunda çinde çok satılıyor bizim burdada sinerji sağolsun normalde 2.5-3k civarı olması gerekenler ucuz olunca öneriyorum bütçe nedir ve isterseniz yeni konu açın arkadaşın konusunu meşgul etmiyelim

Geri