H2002b de olabilir kulaklık mouse bitçe nedir
O kulaklığı 10 gün kullandım iade ettim sebebi şarjı çok hızlı bitiyordu, mouse için bütçe 3000 liraH2002b de olabilir kulaklık mouse bitçe nedir
Bu arada arkadaşımda L7 Pro var her gün en az 6 saat açık bilgisayarı. L7 Pro'da 250mah batarya var haftada 2 ya da 3 kere şarja takıyor. L7 Ultra'da 500mah batarya var.
Mchose A7 ultra ve scyrox v8 arasında beğendiğini al.
Mchose a7 ultra daha iyi olurMchose A7 ultra ve scyrox v8 arasında beğendiğini al.
1.5-2k civarına en fp ürünler onda dostum üstüne yyada altına farklı ürün öneriyorum zatenGeliyor gelmekte olan... Shourd, Royal Kludge önerecek.
Daha çok klavyeleriyle öne çıkmış bir marka galiba. Şeklini beğenemedim bana daha büyük bir model lazım var mı bildiğin? Büyük boy ya da ergo mouse bulamadım uygun fiyatlı, en düzgünü 3-4k. Zowie EC2 deniyorum şu an ödünç aldım elime güzel oturdu bütçem olsa DA V3 Pro alırdım.1.5-2k civarına en fp ürünler onda dostum üstüne yyada altına farklı ürün öneriyorum zaten
Reis konu dışı fotodaki karşılaştırmayı nereden yapıyorsunDaha çok klavyeleriyle öne çıkmış bir marka galiba. Şeklini beğenemedim bana daha büyük bir model lazım var mı bildiğin? Büyük boy ya da ergo mouse bulamadım uygun fiyatlı, en düzgünü 3-4k. Zowie EC2 deniyorum şu an ödünç aldım elime güzel oturdu bütçem olsa DA V3 Pro alırdım.
zaten mouseleri daha yeni o yüzden pek bilindik değil klavye konusunda çinde çok satılıyor bizim burdada sinerji sağolsun normalde 2.5-3k civarı olması gerekenler ucuz olunca öneriyorum bütçe nedir ve isterseniz yeni konu açın arkadaşın konusunu meşgul etmiyelimDaha çok klavyeleriyle öne çıkmış bir marka galiba. Şeklini beğenemedim bana daha büyük bir model lazım var mı bildiğin? Büyük boy ya da ergo mouse bulamadım uygun fiyatlı, en düzgünü 3-4k. Zowie EC2 deniyorum şu an ödünç aldım elime güzel oturdu bütçem olsa DA V3 Pro alırdım.