Yardım Hawk-XRancer-XPrime-XDrive Hangi Koltuğu Almalıyım?

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,257
Bütçe
12000
183 Boy 110 kiloya uygun en iyi koltuk hangisidir?
Bütçe 12k
Bu markalardan ya da diğer markalardan benim için en uygun modeller hangisidir?

özellikle hawk fab-future
xdrive 15li ve hira modelleri nasıldır

Son düzenleme:
Hocam aklınızda bulunsun. Oyuncu koltuğuna öyle çok fazla bütçe ayırmanıza gerek yok. Bel kısmı rahat ve kumaş olan sağlam bir ürün işinizi görür.
bir koltuktan ne bekleyebilirim zaten ama sağlamlık ve konfor en önemli olan şeyler benim için

Hocam ben geçen ki havit happy hourdan 5k ya havit gamenote gc927 rgb gaming koltuk aldım gayet iyi 130 kg üstünü taşıyabiliyor dayanıklılık olarak gayet iyi tavsiye ederim . Rahatta ayrıca

Eğer para problem değilse ve uzun saatler oturuyorsan bürosit veya bürotime gidip adam akıllı ofis koltuğu al. Belin ve omurgan sana teşekkür eder.

Eğer para problem değilse ve uzun saatler oturuyorsan bürosit veya bürotime gidip adam akıllı ofis koltuğu al. Belin ve omurgan sana teşekkür eder.
kral muhtemel bütçeyi zaten verdimde 30kya sandalye yerine koltuk alırım emin ol

Hayatında kaliteli ofis koltuğu görmemiş insan yorumu :D
merak etme amcamın ofisinde bunların 4 5 tanesi kadar değeri olan tam deri bir koltuk var ki ben olsam vermezdim

merak etme amcamın ofisinde bunların 4 5 tanesi kadar değeri olan tam deri bir koltuk var ki ben olsam vermezdim
Adam deri makam koltuğuyla ergo ofis koltuğunu karşılaştırıyor delirirsin. La kral hayatında hiç banzai 2 gibi koltuğa oturma şerefine nail oldun mu?

Adam deri makam koltuğuyla ergo ofis koltuğunu karşılaştırıyor delirirsin. La kral hayatında hiç banzai 2 gibi koltuğa oturma şerefine nail oldun mu?
peki dostum en konforlu kltuk senin bildiklerin konmda yerin yok

5 senedir xdrive kullanıyorum kasırga modelini dikişleri bile açılmadı o kadar sağlam çıktı ve çok konforlu ama terletiyor deri olduğu için kumaş olanlara yönelebilirsin

Geri