🔥İndirim MSI PRO MP245V 23.8” 100Hz FHD Monitör – 3.599 TL 🔥F/P

VA, 100hz..
bunu alcanıza Fazeon 200Hz bile alsanız daha iyi oda 3900 tl olması lazım
İlla ben marka alcam diyosanız aynı paraya AOC 120Hz IPS alırsınız. 24B31H

Kontrast oranı VA olduğu için 4000:1 bu da onu anca monitörü sadece film falan izliyecekseniz mantıklı yapar öbür türlü pek mantıklı değil

VA, 100hz..

Kontrast oranı VA olduğu için 4000:1 bu da onu anca monitörü sadece film falan izliyecekseniz mantıklı yapar öbür türlü pek mantıklı değil
ikinci monitör için bu 24B31H nasıl olur ? kontrast 1500-1 bu fiyatta iddialı geldi. tavsiye eder misiniz?

VA, 100hz..

VA monitör film izlerken bile insanı rahatsız edebiliyor. VA almayın, aldırtmayın.

Alınmaz değmez bu fiyata

2.5 etmez

VA, 100hz..

Fazeon 200hz "bile" demenizin sebebi nedir? İncelemesi ve testleri var, renk gamutu gayet yüksek, ghosting yok, ayakları gayet başarılı sallanma olmuyor. Kontrast oranı da gördüğüm kadarıyla gayet iyi. Ben kullanıyorum herhangibir ılü piksel, ışık sizmasi gibi bir problemle de karşılaşmadım. Üstüne üstlük bu fiyata sunuyorlar. Kullanmadığınız, deneyimlemediginiz monitörler için burada insanları yanlış yönlendirecek cümleler kurmayın.

Fazeon 200hz "bile" demenizin sebebi nedir? İncelemesi ve testleri var, renk gamutu gayet yüksek, ghosting yok, ayakları gayet başarılı sallanma olmuyor. Kontrast oranı da gördüğüm kadarıyla gayet iyi. Ben kullanıyorum herhangibir ılü piksel, ışık sizmasi gibi bir problemle de karşılaşmadım. Üstüne üstlük bu fiyata sunuyorlar. Kullanmadığınız, deneyimlemediginiz monitörler için burada insanları yanlış yönlendirecek cümleler kurmayın.
Bu tür markalara ben de zamanında yöneldim ve yönellttim zaten. İncelemesine bakmadığım hiçbir monitörü doğrudan önermem. Şimdi incelemesine baktım ve bu fiyata direkt o monitörü almamak saçmalık olur. Bedavadan biraz pahalı. Herkes hata yapabilir önemli olan hatadan dönmektir bence bu da öz eleştiri olsun

yani trendyolda msi da daha keyifli fiyat ve kuponlar var.

yani trendyolda msi da daha keyifli fiyat ve kuponlar var.

İyi hoş da bu monitörlerin ya incelemesi yok ya da o kadar da iyi değiller zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,345
Üyeler
183,414
Son üye
sllxşş
Geri