TRENDYOL KAZI KAZAN BAŞLIYOR 14:00

sanmam :D peki hadi bosver anakonuyu cart curt falan tek konuyu ac her hafta yine 18 saat önceden açtığın tek konuyu yukselt bi kere yine ayni sey? basligida genel bi sey yaz
Bu sefer bu şekil ana konu oluyor zaten. Ben konulsrı açmadan önce bunu yaptılar ve neyin indirimde olduğunu şaşırdım. Karışıklık ana konuda çıkar, ayrı konuda değil. Şunu 100 kere anlatsam da anlamayacaksınız

Bu sefer bu şekil ana konu oluyor zaten. Ben konulsrı açmadan önce bunu yaptılar ve neyin indirimde olduğunu şaşırdım. Karışıklık ana konuda çıkar, ayrı konuda değil. Şunu 100 kere anlatsam da anlamayacaksınız
gaming gecesi nasil 1m hit alip yillardir devam edebilen bi konu o zaman? onda da ayni durum var her hafta farkli urunler indirime giriyor ama saati gunu ayni

gaming gecesi nasil 1m hit alip yillardir devam edebilen bi konu o zaman? onda da ayni durum var her hafta farkli urunler indirime giriyor ama saati gunu ayni
Konu düzenlenmiyor; kendimiz girip bakıp tartışıyoruz

Konu düzenlenmiyor; kendimiz girip bakıp tartışıyoruz
yanlış anlamada adam her hafta konuyu duzenlemekle ugrasmaz zaten milletin eli kolu yokmu konunun ilk mesajinda paylasilan indirim linkine basip o hafta ne var ne yok gorebilir :D

yanlış anlamada adam her hafta konuyu duzenlemekle ugrasmaz zaten milletin eli kolu yokmu konunun ilk mesajinda paylasilan indirim linkine basip o hafta ne var ne yok gorebilir :D
Ben de Havit'in konularını düzenlemeyip ilk başta önceki haftanın ürünlerini görünce anlamadım. Ben düzenliyorum ve uğraşıyorum. Direkt sitenin linkini atmıyorum. Ayrı konu daha rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,933
Üyeler
183,032
Son üye
sedat325
Geri