ROG STRIX B550-F GAMING

dwking

80+
Reaksiyon skoru
35
Yorumunuz nedir alınır mı sizce
İşlemcim 3600
Ram GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16 16-19-19-39
Ekran Kartı 1070 Strix
Şuanki anakartım ise Asus Tuf B450 Pro Gaming
satmayı düşünme nedenim ise ramler ile uyumlu olmuyor 3600 mhz sorun yaşıyorum garantiye görmek şuan istemiyorum satıp yeni kart istiyorum yorumlar nedir ?

asus tuf b450 pro ramleri 4400mhz kadar destekliyodu ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign hocam baksin derim

Sen şu XMP açınca sistemi açılmayan kişiydin değil mi :D.
Anakart güzel, iyi hoş, ama onun yerine MAG B550 TOMAHAWK, MPG B550 GAMING EDGE WIFI veya MPG B550 GAMING CARBON WIFI bile alabilirsin.
Seçim sana kalmış.
Aslında ikisi de ROG STRIX olur güzel olur da o anakartta sadece 1 tane ARGB girişi var :D.

Anakart güzel, iyi hoş, ama onun yerine MAG B550 TOMAHAWK, MPG B550 GAMING EDGE WIFI veya MPG B550 GAMING CARBON WIFI bile alabilirsin.
Seçim sana kalmış.
Aslında ikisi de ROG STRIX olur güzel olur da o anakartta sadece 1 tane ARGB girişi var :D.
Hocam bende EJDERHA TAMER olarak önerdiğiniz anakartları bende öneriyorum daha iyi lakin gpu ROG imiş.

Seçim sana kalmış.
Aynen hocam şimdi bir şeyde sıkıntı olunca sinirimi bozuyor garanti felan işleri ondan direk satıp yeni karta yöeneyim diyorum bu yeni b550 de ses düzenlemesi yaptı ya rog o yüzden gözüm biraz ona kaydı

Aynen hocam şimdi bir şeyde sıkıntı olunca sinirimi bozuyor garanti felan işleri ondan direk satıp yeni karta yöeneyim diyorum bu yeni b550 de ses düzenlemesi yaptı ya rog o yüzden gözüm biraz ona kaydı
Ses düzenlemesi mi?
Ses çipi mi diyorsun?
Çok bir farkları yok aslında, ama ROG STRIX B550-F GAMING'teki daha iyi birazcık.
Sendeki kulaklık ne?

Valla asus kullanıyorum coğu şeyi ondan kararsız kaldım hepsi aynı diye biliriz o zaman
Alabilirsin o zaman, sorun yok.
Ama 1 tane ARGB girişi var o modelde.
Eğer kasandaki fanlar ARGB ise ve sıvı soğutucu/hava soğutucun da ARGB ise sıkınıt olabilir biraz o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,379
Üyeler
202,860
Son üye
ICYBERI
Geri