Yardım Hangi kablosuz gaming kulaklığı tercih etmeliyim ?

Reload

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
326
Bütçe
6000
Aklımda olan ama aralarında hangisi daha iyi olur karar veremediğim birkaç kulaklık var isimlerini ve fiyatlarını yazacağım daha düşük bütçe veya bu bütçelerde bu daha iyi olur daha fp dediğiniz olursa o kulaklığı da değerlendireceğim

Razer Barracuda X 4700 tl amazonda

SteelSeries Arctis Nova 5X 5700 tl amazonda

Logitech G733 Lightspeed 6109 tl trendyolda peşin fiyata 3 taksit fırsatı bulunmakta

SteelSeries Arctis Nova 7X 6624 tl pttavm 7200 tl amazon ikiside asg teknoloji satıcı güvenilirliklerini bilmiyorum ikisinde de kullandığım karta 3 taksit fırsatı bulunuyor

Şuan aklımda olan modeller ve linkleri bunlar bu bütçelerde önerilerinizi bekliyorum yardımınız için sağolun

Aklımda olan ama aralarında hangisi daha iyi olur karar veremediğim birkaç kulaklık var isimlerini ve fiyatlarını yazacağım daha düşük bütçe veya bu bütçelerde bu daha iyi olur daha fp dediğiniz olursa o kulaklığı da değerlendireceğim

Logitech G733 Lightspeed 6109 tl trendyolda peşin fiyata 3 taksit fırsatı bulunmakta

SteelSeries Arctis Nova 7X 6624 tl pttavm 7200 tl amazon ikiside asg teknoloji satıcı güvenilirliklerini bilmiyorum ikisinde de kullandığım karta 3 taksit fırsatı bulunuyor

Şuan aklımda olan modeller ve linkleri bunlar bu bütçelerde önerilerinizi bekliyorum yardımınız için sağolun
Kulaklıkta steelseries ten şaşma.

Kulaklıkta steelseries ten şaşma.
7x ile 5x arasında kaldım eğer öyle diyorsan aralarında fiyat farkına değecek fark var mı hangisini alsam daha mantıklı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu pttavm çok ucuz aynı satıcıdan olmasına rağmen e taksit imkanı da var ordan alsam sorun yaşar mıyım acaba

nova serisine paran yetiyosa hemen al ama orta hal param var ama cok iyi bisey istiyom diyosan hyperx cloud 3 wireless

Cloud 3 wireless çok gereksiz pahalı geliyor kablolusu 3000 bandındayken wireless olduğu için 5000 bandına çıkıyor o kadar çıkmışken nova alayım diyorum ama 7x ile 5x arasındayım hangisi mantıklı olur

Cloud 3 wireless çok gereksiz pahalı geliyor kablolusu 3000 bandındayken wireless olduğu için 5000 bandına çıkıyor o kadar çıkmışken nova alayım diyorum ama 7x ile 5x arasındayım hangisi mantıklı olur
nova pro al bak dalgana kral steelseries alıcaksan nova pro alacan ömürlük kullanacan

nova pro al bak dalgana kral steelseries alıcaksan nova pro alacan ömürlük kullanacan
O bütçelere nasıl çıkayım 6000 tl bütçe yazdım zaten ?

Bende isterim nova pro kullanmak elimdeki imkanlar ile iyi bi kulaklık almak istiyorum

7x al geç o zaman kardesim memnun kalırsın

sennheiser
onlar stüdyo kulaklığı değil mi müzikle mi uğraşıyorsunuz

Geri