Max 46k ya hazır sistem önerisi lütfen

Hebi

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
46000
kasa almayı düşünüyorum umarım yardımcı olursunuz

kasa almayı düşünüyorum umarım yardımcı olursunuz
Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.

Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.
hocam bir sorum olacak soğutucuyu değiştirince bu oem garantisi falan varmış sanırım
@İsimbulamajim hocam bir sorum daha olacak çok bilgili değilim bu konuda ben çevreme falan sorduğumda hep diğer siteleri önerdiler sinerji itopya vs ilk defa vatandan öneri aldım parçalardan dolayı mı öyle öneri yaptınız yoksa başka bir sebebi var mıdır

@İsimbulamajim

hocam bir sorum daha olacak çok bilgili değilim bu konuda ben çevreme falan sorduğumda hep diğer siteleri önerdiler sinerji itopya vs ilk defa vatandan öneri aldım parçalardan dolayı mı öyle öneri yaptınız yoksa başka bir sebebi var mıdır

@İsimbulamajim

hocam bir sorum daha olacak çok bilgili değilim bu konuda ben çevreme falan sorduğumda hep diğer siteleri önerdiler sinerji itopya vs ilk defa vatandan öneri aldım parçalardan dolayı mı öyle öneri yaptınız yoksa başka bir sebebi var mıdır
Önerilen sistemleri atabilir misin?

Son düzenleme:
Önerilen sistemlere bakabilir miyim?
(maalesef bu konularda pek bilgim olmadığı için iyice sorup pişman olmak istemiyorum ondan dolayı da forum aklıma geldi direkt geldim)
siteler konusunda da pek bilgim yok maalesef bazıları garantide sorun yaşıyormuş bazıları değişimde

Önerilen sistemleri atabilir misin?
siteleri tam bilmiyorum ama genelde forumlarda da itopyadan çok şikayet oluyor nerden alacağımı şaşırdım açıkçası vatan da en bilinen bir firma olduğu için ordan mı alsam diye düşünmüyorum da değil siz ne düşünüyorsunuz siz alacak olsanız nerden alırdınız

(maalesef bu konularda pek bilgim olmadığı için iyice sorup pişman olmak istemiyorum ondan dolayı da forum aklıma geldi direkt geldim)
siteler konusunda da pek bilgim yok maalesef bazıları garantide sorun yaşıyormuş bazıları değişimde
Attığım sistem hepsinden daha iyi.

5060lı sistemleri geç 46k ya 5070 sistem rahat dizersin

Sitelerin hepsi güvenli. Sadece her sitede olabilecek bazı olumsuz şeyler şansa yada ihmal sonucu insanların başına gelebiliyor. Yani fiyat performans açısından hangisi mantıklıysa o siteden alabilirsiniz.

5060lı sistemleri geç 46k ya 5070 sistem rahat dizersin
yukarda isimbulamajim hocam bu sistemi attı benim de baya hoşuma gitti açıkçası

Isimbulamajim hocamın attığını al geç
Bütçeyi 47k yapıp 32gb (2x16) yap bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,351
Üyeler
184,148
Son üye