🔴Ebu Ubeyde , İsrail Saldırılarında Öldürüldü ! (DOĞRULANDI)

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,773
İsrail ordusu , Gazze şeridinde 30 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiği saldırılar da İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde`yi öldürdüklerini açıkladı.
Filistin Medyası`nın haberlerine göre Ubeyde`nin Eşi , Çocukları ve 40 tan fazla aile üyesi de saldırılarda hayatını kaybetti.

🔴GÜNCELLEME (29.12.2025) : Hamas, Ebu Ubeyde'nin (Huzeyfe Kahlut) öldürüldüğünü resmi olarak kabul etti ve kimliğini duyurdu !

1767032871460.webp

1756716577136.webp

1756716552551.webp

Son düzenleme:
İsrail ordusu , Gazze şeridinde 30 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiği saldırılar da İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde`yi öldürdüklerini açıkladı.
Filistin Medyası`nın haberlerine göre Ubeyde`nin Eşi , Çocukları ve 40 tan fazla aile üyesi de saldırılarda hayatını kaybetti.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Allah rahmet eylesin adam 20 senedir mücadele ediyordu

Hamastan resmi bilgi gelene kadar bu haberleri pek takmayın derim. Ben yaralandığını düşünüyorum yoksa hamas açıklamasını bu kadar geciktirmezdi. Şehit olduysada amacına ulaşmıştır Sübhanallah

Hamastan resmi bilgi gelene kadar bu haberleri pek takmayın derim. Ben yaralandığını düşünüyorum yoksa hamas açıklamasını bu kadar geciktirmezdi. Şehit olduysada amacına ulaşmıştır Sübhanallah
Arap ve Filistin kaynakları da doğruluyor hocam , haber yüksek ihtimal doğru. Hamas ın medya kanallarını kontrol eden kişiydi zaten. Bilinçli olarak kabul açıklamıyor olabilirler. Kamera karşısına çıkıp sa demedikçe haber doğrudur diye düşünüyorum :unsure:

Arap ve Filistin kaynakları da doğruluyor hocam , haber yüksek ihtimal doğru. Hamas ın medya kanallarını kontrol eden kişiydi zaten. Bilinçli olarak kabul açıklamıyor olabilirler. Kamera karşısına çıkıp sa demedikçe haber doğrudur diye düşünüyorum :unsure:
Ben yinede hemen karar verilmemesinden yanayım hamas açıklama yapmadığı sürece. Eğer suud köpeği al arabiyadan bahsediyorsan zamanında hamasa atmadığı iftira kalmamıştır. He Ebu Ubeyde nin şehit olduğu haberi doğruysa bile hamas yönetimi ve mücahitleri tarafından hiçbirşey değişmeyecek hala istikrarlı bir şekilde mücadelelerine devam edeceklerdir bunu İsmail Haniyeyi, Yahya Sinvarın ve Muhammed Deifin şehit olduğu zaman görebilmiştik.

.....k

Son düzenleme:
Allah Rahmet Eylesin Mekanini Cennet Eylesin

Sahsen Olup olmedigini bilmem ama Fotografta gosterdikleri ile bizim gordugumuz Kisi ayni kisi degil Orasi kesinBizim gorfugumuz kisinin videolarina bakin ama kalabalikta vs. konustugu videolar ozellikle kafasi daha buyuk daha dogrusu cenesi bi tik daha buyuk yani buyuk derken assagi dogru daha uzun ucgen tarzi bir yuzken paylastiklari Fotograf ve videolar'daki adam'in yuzu daha tombulumsu ve Yuvarlak Ayrica Adamin Kas Sekli ile O kafasina Taktigi seyden kasina dogru iyice bakarsaniz ayni olmadigini gorursunuz vs........

Allah Rahmet Eylesin Mekanini Cennet Eylesin

Sahsen Olup olmedigini bilmem ama Fotografta gosterdikleri ile bizim gordugumuz Kisi ayni kisi degil Orasi kesinBizim gorfugumuz kisinin videolarina bakin ama kalabalikta vs. konustugu videolar ozellikle kafasi daha buyuk daha dogrusu cenesi bi tik daha buyuk yani buyuk derken assagi dogru daha uzun ucgen tarzi bir yuzken paylastiklari Fotograf ve videolar'daki adam'in yuzu daha tombulumsu ve Yuvarlak Ayrica Adamin Kas Sekli ile O kafasina Taktigi seyden kasina dogru iyice bakarsaniz ayni olmadigini gorursunuz vs........
Yüzünde kefiye olduğu için yüz hattının çıkarman veya eşleştirmen çok zor , ancak gözlerden hareket edebilirsin. Gözler ve kaş aralığı bence fotoğrafla baya benziyor ve uyuyor. Vesikalık muhtemelen çok eski bir dönemde çekilmiş. Savaş zamanı yüzü değişime uğramıştır yüksek ihtimal. Sadece gözlerden çıkarım yaparak gidersek fotoğrafın doğru olma ihtimali var.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
bu israildeki istihbarat ne aww

bu israildeki istihbarat ne aww
Şöyle bir iddia gördüm , geçen günki şiddetli çatışmalarda 4 israil askeri esir alındı diye haber çıkmıştı , bir arap kanal bunu teyit etmek için hamas yöneticilerinden birini arıyor sanırım , yönetici de sözcüyü arayınca istihbarat yerini tespit etti diye iddialar dolaşıyor.

Yüzünde kefiye olduğu için yüz hattının çıkarman veya eşleştirmen çok zor , ancak gözlerden hareket edebilirsin. Gözler ve kaş aralığı bence fotoğrafla baya benziyor ve uyuyor. Vesikalık muhtemelen çok eski bir dönemde çekilmiş. Savaş zamanı yüzü değişime uğramıştır yüksek ihtimal. Sadece gözlerden çıkarım yaparak gidersek fotoğrafın doğru olma ihtimali var.
Yani ben sahsen O Oldugunu Sanmiyorum

Yanlis Anlasilmasin Sehit Olmus olabilir ama Yuzunun Gosterdikleri Fotograftaki ile bir oldugunu Dusunmuyorum Sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri