ARKADAŞLAR KULAKLIGIM CALIŞIYOR AMA SES YOK ACİL

Canylshd

80+
Reaksiyon skoru
6
Kulaklıgımın Modeli Corsair HS65 calısıyor eminim cünkü mikrofonu kapatılınca cıkan ses vs. cıkıyor fakat cihazdan ses gelmiyor

Ayrıca Aygıt Özelliklerine Baktım Ve Olaylarda Cihaz Ayarları Gecirilmedi Diyor Ne Yapmalıyım LÜTFEN ACİL

Kulaklıgımın Modeli Corsair HS65 calısıyor eminim cünkü mikrofonu kapatılınca cıkan ses vs. cıkıyor fakat cihazdan ses gelmiyor

Ayrıca Aygıt Özelliklerine Baktım Ve Olaylarda Cihaz Ayarları Gecirilmedi Diyor Ne Yapmalıyım LÜTFEN ACİL
aynı kulaklıktan vardı 2 ay sonra aynı olayı bende yaşadım geçmiş olsun farklı bir cihazda dene ses kartsız dene ses kartı da bozulmuş olabilir benimkinin sürücü yanıktı :(

aynı kulaklıktan vardı 2 ay sonra aynı olayı bende yaşadım geçmiş olsun farklı bir cihazda dene ses kartsız dene ses kartı da bozulmuş olabilir benimkinin sürücü yanıktı :(
ama ses geliyor yani su mikrofon sesi geliyor sen biliyosndur o sesi

iyice takmayı denedinmi tam girmiyo bazen

arama yerine ''ses ayarları'' yaz. ve fotodakini uygula. yani höporler yerine kulaklığı seç. mikrofon yerine de ne kullanıyorsan onu
Ekran Alıntısı.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,267
Üyeler
185,245
Son üye
kkutay
Geri