MERTCANİBB
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Kararsızım 1080p kalıp yüksek Hz monitör mü alsam yoksa 2k geçip düşük Hz kalsam iki öneriyede açığım
Monitörü satsam bunu düşünebilirdim uygun bir şey yok herhaldehttps://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aqml1a.html
Alabiliyorsan bunu al.
Bunda g-sync yok herhaldeVIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ HDMI DP HDR10 FREESYNC PREMIUM PS/XBOX RGB IPS GAMING MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ HDMI DP HDR10 FREESYNC PREMIUM PS/XBOX RGB IPS GAMING MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Freesync yazdığına bakma sitesinde gsync de yazıyorVIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ HDMI DP HDR10 FREESYNC PREMIUM PS/XBOX RGB IPS GAMING MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ HDMI DP HDR10 FREESYNC PREMIUM PS/XBOX RGB IPS GAMING MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
O zaman bunu araştırıp Bunu alıcam sağol reisFreesync yazdığına bakma sitesinde gysnc de yazıyor
Yorumları çok kötü yaFreesync yazdığına bakma sitesinde gsync de yazıyor
Sen bilirsin hocam ben yorumlarına bakmadan monitörün kendisini araştırıp aldım özellikle amazonda iade etme seçeneği kolay olduğu için. 1 hafta önce aldım ben 10.400e. Ölü piksel ghosting vs hiçbir şey yok memnunum hatta iade edip indirimli fiyattan alma fırsatım da var şuan ama memnun olduğum için iade etmedimO zaman bunu araştırıp Bunu alıcam sağol reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yorumları çok kötü ya