Bi bırakın ihtiyaç sahipleri faydalanssın beaArkadaşlar şimdi bu indirimde olan ürünlerden hangileri alınabilir fiyata düştü takip ettiği ürün olan bilgisi olan yardımcı olalım alınabilir uygunlardan çekelim bizde![]()
Bütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.27inç 2 k 180hz ıps panel monitör önerin var mı reis
https://www.amazon.com.tr/MSI-G272Q...9?tag=winfluenced-62553-21&creative=lga775pinBütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.
dostum al satçı değilim eşime sistem diziyorum yukarıda da konuşmalarımız var arkadaşlarla uygun gördüğüm bize lazım olacaklara bakıyoruzBi bırakın ihtiyaç sahipleri faydalanssın bea
genel olarak hakimseniz eğer lazım olan parçalar konusunda da yardımını alabilirim eşime de sistem diziyoruz o yüzden ne alacağımıza yardımcı olucak deneyimli bilgili birileri olursa rezil olmayalım ona göre konu açıp sizin bilginizden de faydalanmak isterimBütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.