Fazeon 32” 2K 180hz 7K₺

nerox

80+
Reaksiyon skoru
22
Bunu mu almak mantıklı yoksa agon mu

Fazeonun asansörü dikeyi falan bulunmuyo ekranın verdigi renk degerleri de biraz dusuk gibi. Ama aradaki boyut farkı için deger mi

Son düzenleme:
tek sorun vaaaaa

Soru degil aslında ortada bir indirim var bunu linkli şekilde paylastım altına da agon varken tercih edilir mi diye bir ibare ekledim. Aslen bir indirim paylaşımı. Napayım hem indirime bir konu hem de yardıma mı bir konu açayım
Kanka soru konusunu niye sıcak fırsatlara açtın

Bunu mu almak mantıklı yoksa agon mu

Fazeonun asansörü dikeyi falan bulunmuyo ekranın verdigi renk degerleri de biraz dusuk gibi. Ama aradaki boyut farkı için deger mi

Fazeon'un renk gamutu çok düşük.

tek sorun vaaaaa
O AOC monitör VA panele göre oldukça iyi ghosting performansı sunuyor:

fazeon bir alın kullanın bakalım 10 sene bozulmazsa iyi demektir. Fiyat çok uygun

Yüksek yenileme hızındaki monitörlerin o kadar çalışma ömrü zaten yok sıvı kristali dağılıyor çizgiler çıkıyor ekranda
Tüketici hakları gereği 10 yıl kullanım ömrü var mahkemeye verip misliyle değişim alınabilir 10 yıl içinde daha iyi o zaman

Tüketici hakları gereği 10 yıl kullanım ömrü var mahkemeye verip misliyle değişim alınabilir 10 yıl içinde daha iyi o zaman
Bahsettiğin tüketici haklarını buraya at bir bakalım bisey söylerken madem öyle bir hak var hangi yasada nerde yaz bekliyorum

Fazeon'un renk gamutu çok düşük.

O AOC monitör VA panele göre oldukça iyi ghosting performansı sunuyor:
gerçekten çok güzel va lar ama ips ve olede göre gözü çok yoruyor niyese en büyük- si benim için.
tepe model va lar kunandım gerçekten iyidi yine bir ips oled eder mi? yaniiii yaklaşabilir ipsye.
ips olupta çok dandik monitorler var.

Soru degil aslında ortada bir indirim var bunu linkli şekilde paylastım altına da agon varken tercih edilir mi diye bir ibare ekledim. Aslen bir indirim paylaşımı. Napayım hem indirime bir konu hem de yardıma mı bir konu açayım
evet.

Bahsettiğin tüketici haklarını buraya at bir bakalım bisey söylerken madem öyle bir hak var hangi yasada nerde yaz bekliyorum
Çok bekleme bari . Ama birazda yaşadığınız ülkeden haberiniz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,649
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri