Çözüldü✓ 20.000 TL ye monitör dahil sistem toplama

David25

80+
Reaksiyon skoru
5
Ekran kartı hariç diğer parçaları vatan dan alacağım.
Size sorum bu parçalar nasıl.
M2 lazım bir de vatanda pahalı 500 gb lık ucuzundan m2 önerisi lazım.
Monitörde gerek.

Bilgisayarı ofise alacağım çokta güçlü olmasına gerek yok arada bir oyun oynarım belki.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-06 184021.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-06 184021.webp
    22.7 KB · Hit: 40
Monitörde gerek.

Bilgisayarı ofise alacağım çokta güçlü olmasına gerek yok arada bir oyun oynarım belki.
kioxia exceria g3 mü l3 mü bir ssd vardı onu tercih edebilirsiniz bide aldıgınız kasa matx ona dikkat edin anakartla uyumlu olsun

Monitörde gerek.

ssd: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...500p3p8-pci-express-4-0-fiyati,299149130.html
monitör:https://www.akakce.com/monitor/en-u...-ms-full-hd-ips-120-hz-fiyati,1023130737.html
bu parçalarla toplam fiyat 16.234 tl oldu kalanınıda 2. el bir ekran kartı alabilirsin

Monitörde gerek.

bu kadar kucuk bir butceden iseniz size iki adet onerim var

birincisi onemle oneririm, parcalari internetten akakce vb ortamlardan parca parca almak. vatanda 2k olan ayni ssd x sitesinde saticisinda 1,5k olabilir.

ikinci bu butce ile ise yarayan ikinci elden bir pc bakmak

ofis icin bile olsa ele gelmeyen bir cihaz almamak lazim. iki tab acip bir program calistirdinmi o ram dolar

Bukadar düşük bütçede illa tek yerden almak istemeniz çok saçma.
hocam biraz acil lazım sistem. erzurum da yaşadığım için pek fazla tercih olmuyor internetten tek tek gelmesi de uzun sürer zaten o yüzden tek bir yer tercih ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kadar kucuk bir butceden iseniz size iki adet onerim var

birincisi onemle oneririm, parcalari internetten akakce vb ortamlardan parca parca almak. vatanda 2k olan ayni ssd x sitesinde saticisinda 1,5k olabilir.

ikinci bu butce ile ise yarayan ikinci elden bir pc bakmak

ofis icin bile olsa ele gelmeyen bir cihaz almamak lazim. iki tab acip bir program calistirdinmi o ram dolar
İkinci el sistemleri bizim burada piyasası fazla abartılı açıkcası çakmaya çalışıyorlar biraz. rx 580 r5 2600x li sisteme iki rgb koyup 15k istiyor adam .

hocam biraz acil lazım sistem. erzurum da yaşadığım için pek fazla tercih olmuyor internetten tek tek gelmesi de uzun sürer zaten o yüzden tek bir yer tercih ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el sistemleri bizim burada piyasası fazla abartılı açıkcası çakmaya çalışıyorlar biraz. rx 580 r5 2600x li sisteme iki rgb koyup 15k istiyor adam .
hmm bilemiyorum. siz yine de bakin belki eli yuzu duzgun guzel uygun birsey bulma ihtimalin var. ben bunun ciddi bir sebep olacagini dusunmuyorum. 10 pc varsa 5 i oyleyse 5 i degildir. muhakkak bulunabilir. tavsiye yani

diger arkadasin da dedigi gibi ve ayni zamanda benim de dedigim gibi 'parcalari internetten akakce vb ortamlardan parca parca almak. vatanda 2k olan ayni ssd x sitesinde saticisinda 1,5k olabilir.' 500, 1000 arttirmak iyi bir islemci almaniza, bir gpu almaniza, ne bilim ram arttirmaniza buyuk sebebiyet verebilir. acele etmeseniz iyi olur. iki gun sonra kullanim arttikca pc bogulmaya basladiginda keske su soyle olsaydi diyebilirsiniz.

Ekran kartı ve işlemciyi ikinci el alsa iyidi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,945
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri