ASPHO
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Kişiselleştirip test edebilirsiniz tabi kimisi fan bile koymadan sadece blok ile kullanıyor lakin burada önemli olan şey metal bloğu olabildiğince soğutabilmek yani siz bu şekilde sadece 1 metal kuleyi soğutuyorsunuz diğerini es geçmiş oluyorsunuz bunun yerine benim yaptığım şekilde kullanabilirsiniz. Ramin olduğu bölgeye temas eden fanı biraz daha yukarıya monte etmek mümkün tabi ramlerinizin boyutunu bilmeden konuşuyorum kasanıza sığar mı onu da bilemem.Thermalright pearless 120 SE model bir hava soğutmaya geçmek istedim.Lakin kameraya göre sol tarafa montaj yapınca en sağdaki fanı rami yamultuyor.Ben son fanı sağ tarafa taksam veya sol tarafa takıp hafif havaya kaldırsam nasıl olur.Hangi yolu izlemeliyim?
Rami yamultuyor tamamını yerleştirinceKişiselleştirip test edebilirsiniz tabi kimisi fan bile koymadan sadece blok ile kullanıyor lakin burada önemli olan şey metal bloğu olabildiğince soğutabilmek yani siz bu şekilde sadece 1 metal kuleyi soğutuyorsunuz diğerini es geçmiş oluyorsunuz bunun yerine benim yaptığım şekilde kullanabilirsiniz. Ramin olduğu bölgeye temas eden fanı biraz daha yukarıya monte etmek mümkün tabi ramlerinizin boyutunu bilmeden konuşuyorum kasanıza sığar mı onu da bilemem.
Anlatmaya çalıştığım şey fanın kenarında klipsler var fanı metal bloğa tutturmak için onu biraz daha ramden yukarıya doğru monte edin.Rami yamultuyor tamamını yerleştirince
Böyle de yerleştirebilirim rame temas ediyor üst kısmı ama yamultmuyor.kasa kapanabiliyor.Kişiselleştirip test edebilirsiniz tabi kimisi fan bile koymadan sadece blok ile kullanıyor lakin burada önemli olan şey metal bloğu olabildiğince soğutabilmek yani siz bu şekilde sadece 1 metal kuleyi soğutuyorsunuz diğerini es geçmiş oluyorsunuz bunun yerine benim yaptığım şekilde kullanabilirsiniz. Ramin olduğu bölgeye temas eden fanı biraz daha yukarıya monte etmek mümkün tabi ramlerinizin boyutunu bilmeden konuşuyorum kasanıza sığar mı onu da bilemem.
Şu kadar mesafeyi kurtarmaz sanırım.Anlatmaya çalıştığım şey fanın kenarında klipsler var fanı metal bloğa tutturmak için onu biraz daha fandan yukarıya doğru monte edin.
kurtardığı kadarıyla kafi cama da değmesin titreşim yapar.Böyle de yerleştirebilirim rame temas ediyor üst kısmı ama yamultmuyor.kasa kapanabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu kadar mesafeyi kurtarmaz sanırım.