2025 Yılında S23 Ultra alınır mı? (GETMOBİL)

Reaksiyon skoru
13
Şuanda hali hazırda Redmi Note 12 Pro 5G kullanıyorum. Çeşitli şebeke sorunları yaşıyorum ve bu cihazı aldığıma çok pişmanım. S23 Ultra yenilenmiş almayı düşünüyorum ama karasız kaldım. 2.el mi almalıyım yoksa yenilenmiş bir telefona 45.000TL vermek mantıklı mı kararsız kaldım. Linki burada;

Şuanda hali hazırda Redmi Note 12 Pro 5G kullanıyorum. Çeşitli şebeke sorunları yaşıyorum ve bu cihazı aldığıma çok pişmanım. S23 Ultra yenilenmiş almayı düşünüyorum ama karasız kaldım. 2.el mi almalıyım yoksa yenilenmiş bir telefona 45.000TL vermek mantıklı mı kararsız kaldım. Linki burada;
Hocam ben de S23 Ultra'yı mart ayında satın aldım Getmobil üzerinden. Ben 26 bine almıştım getmobil satıcısı olduğu zaman bir tık daha inmişti fiyat. Mükemmel klasmanında bir ürün almıştım fakat ona rağmen ekranda ışıkla belli olan bir iki çizik vardı. Arka kasasında herhangi bir problem yoktu. Donanımının da değişmediğini uygulamalar aracılığıyla ve kasa kontrolüyle anlayabiliyorsunuz zaten. Şu anki telefon piyasasına pek hakim değilim ancak bence eğer S23 Ultra radarınızdaysa kesinlikle önerebileceğim bir telefon. Kamerası ve yazılımı zaten sizi de mest edecektir :)

Yenilenmiş hiçbir telefon alma. 45k 100x isityorsan bütçe yoksa x200fe al hocam.

Yenilenmiş alınmaz. Arkadaşlarında dediği gibi ikinci el S25+ daha mantıklı

Geri