🔥İndirim Vasagle L Çalışma Masası Yeniden İndirimde 🔥🔥 3149 TL

2 kişiye verildi. 4 kişinin ismi yazıldı. Son 4 kişi kaldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye sıkıntıya girdin ki. 100₺'yi de anlamadım da neyse

Alt 3000 olacak şekilde 500 gelse G.O.A.T
Birkaç parça ürün birde motor aldım. İşler de yolunda gidiyor. Nazar değmesin.

2 kişiye verildi. 4 kişinin ismi yazıldı. Son 4 kişi kaldı.

Birkaç parça ürün birde motor aldım. İşler de yolunda gidiyor. Nazar değmesin.
100 lirayı anlamadım. Motorun şerefine hediye mi

Ya bu tip bir masayı marangoza yaptırmak istedim. Demirli olduğu için demiri başkası, üst tablasını başkası yapıyor. Ama şöyle söyleyim; Demirci 750 lira istedi(benim verdiğim ölçülerde kaynatıp boyayabileceğini söyledi, marangoz da ahşap, cila ve montaj için 1000 lira istedi. Totalde 1750'ye kendi istediğim ölçülerde yaptırabilirken internetten almak bana mantıklı gelmiyor...

Ya bu tip bir masayı marangoza yaptırmak istedim. Demirli olduğu için demiri başkası, üst tablasını başkası yapıyor. Ama şöyle söyleyim; Demirci 750 lira istedi(benim verdiğim ölçülerde kaynatıp boyayabileceğini söyledi, marangoz da ahşap, cila ve montaj için 1000 lira istedi. Totalde 1750'ye kendi istediğim ölçülerde yaptırabilirken internetten almak bana mantıklı gelmiyor...
Hocam nerede yaşıyorsunuz

Normalde yaptırmak daha pahallı tutuyor

Arkadaşlar bende arıyorum bir tane masa ders çalışmak için alacağım ama biraz büyük olmasını istiyorum yani sıkışık sıkışık olmasın üstün kitapları falan koyunca. Bu dediklerim gibi bir masa kullanan veya önerisi olan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,722
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri