Yardım Ark kasma takılma yaşıyorum

msi afterburner
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende fps arttırıyordu açıkcası bu guide bakmanı öneririm

sorunum fps degilki kanka anlık 200 den 10 düşüyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunum fps degilki kanka anlık 200 den 10 düşüyor
FPS'de bir takılma göremedim sadece render olurken düşüş yaşadın o da doğal geldi bana

FPS'de bir takılma göremedim sadece render olurken düşüş yaşadın o da doğal geldi bana
kanka burda bir kaç saniye ben oynarken sag soluma dönünce 10 15e düşüyor oyundan soğutuyor hani neyden kaynaklandığını bulsam yükseltirim

kanka burda bir kaç saniye ben oynarken sag soluma dönünce 10 15e düşüyor oyundan soğutuyor hani neyden kaynaklandığını bulsam yükseltirim
videoda gördüğün anlık fpsde düşmüyor büyük ihtimal senin %1 ve %0,1 fps değerlerinde sorun var ondan sen öyle hissediyorsun

texture ayarların biraz kısarsan düzelir diye düşünüyorum videoda izlerken farkettim render ederken düşüyor senin fpsin texture kısarsan bu durum biraz düzelir gibi geliyor ultraysa high al highsa medium al öyle bir bak veyahut kullandığın ramin hız değerine bak daha önceden d.o.c.p veya xmp ayarını açmadıysan o da yapabilir

texture ayarların biraz kısarsan düzelir diye düşünüyorum videoda izlerken farkettim render ederken düşüyor senin fpsin texture kısarsan bu durum biraz düzelir gibi geliyor ultraysa high al highsa medium al öyle bir bak veyahut kullandığın ramin hız değerine bak daha önceden d.o.c.p veya xmp ayarını açmadıysan o da yapabilir
xmp actım şimdi docp yoktu bulamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: xsly
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,044
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri