9800x3d için en sıkıntısız anakart hangisi ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367
Asrock'u eleyelim.

Asus
MSI
Gigabyte

Üçlüsünden hangisi şuan en stabil sizce ? Ve model bazında b850 ve x870 çipsetli olacak şekilde ayrı ayrı öneriniz nedir ?

Asrock'u eleyelim.

Asus
MSI
Gigabyte

Üçlüsünden hangisi şuan en stabil sizce ? Ve model bazında b850 ve x870 çipsetli olacak şekilde ayrı ayrı öneriniz nedir ?
Vallaha kendi düşüncemi belirteyim bendede 9800x3d var 1 ay önce uzun uzun araştırdım msi x870 alacaktım tomahawk, ama ilk zamanları 9800x3d ile özellikle cok sorun yaşanmış güncelde bir sorun yok diye biliyorum, gigabyte iyidir ama modelden modele değişiyor. Asus prime harici diğer modelleri gayet iyi. Ben tercihimi rog strix b850 den yana kullandım mis gibi kullanıyorum şuan, bence sende asus almaya bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asrock'u eleyelim.

Asus
MSI
Gigabyte

Asus tuf b850 plus mesela önerebilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Vallaha kendi düşüncemi belirteyim bendede 9800x3d var 1 ay önce uzun uzun araştırdım msi x870 alacaktım tomahawk, ama ilk zamanları 9800x3d ile özellikle cok sorun yaşanmış güncelde bir sorun yok diye biliyorum, gigabyte iyidir ama modelden modele değişiyor. Asus prime harici diğer modelleri gayet iyi. Ben tercihimi rog strix b850 den yana kullandım mis gibi kullanıyorum şuan, bence sende asus almaya bak
Aslında şuan aklımda msi x870 tomahawk vardı da sen öyle deyince bilemedim.

Aslında şuan aklımda msi x870 tomahawk vardı da sen öyle deyince bilemedim.
Bende çok araştırdım kral x870 tomahawk alacaktım nerdeyse o önceki zamanlarda yaşanan sorunlar nedense içime sinmedi ve tasarımından dolayı asus rog aldım hatta yt de bir video var x870 tomahawk almış görüntü gelmiyor diyor, benim rog strixden almış sonra

ASUS biraz zorluklar yaşıyor gibi MSI da duymadım olay, Gigabyteda da duymadım. Sadece bazen model bazında Gigabyte da VRM doubler oluyor... biraz yanıltıcı reklam yapıyorlar ama onu da MSI da yapıyor durumlar eşit hangisini yersen :D. Fazla model yok zaten. MSI için Mag Tomahawk, MPG Carbon 850, 870 sırasıyla fiyata göre bakabilirsiniz. Gigabyte de ise eagle fln filan var bütçeni varsa Aorus lara bakın direk. Elite fln güzeldir Master en yükseği o da 25k fln dı en son. Onu da es geçebilirsiniz bütçeniz yoksa. ASUS zaten genel olarak en pahalısı Rog Strix alırsanız 850 veya 870 A yerine, ben F veya E seçerim, E en iyisi. Asus prime veya proart da güzel kartlar detayına özellikle bakmadım gerçi.

• Beğen
  • Beğen
Geri