Vallaha kendi düşüncemi belirteyim bendede 9800x3d var 1 ay önce uzun uzun araştırdım msi x870 alacaktım tomahawk, ama ilk zamanları 9800x3d ile özellikle cok sorun yaşanmış güncelde bir sorun yok diye biliyorum, gigabyte iyidir ama modelden modele değişiyor. Asus prime harici diğer modelleri gayet iyi. Ben tercihimi rog strix b850 den yana kullandım mis gibi kullanıyorum şuan, bence sende asus almaya bakAsrock'u eleyelim.
Asus
MSI
Gigabyte
Üçlüsünden hangisi şuan en stabil sizce ? Ve model bazında b850 ve x870 çipsetli olacak şekilde ayrı ayrı öneriniz nedir ?
Asus tuf b850 plus mesela önerebilirimAsrock'u eleyelim.
Asus
MSI
Gigabyte
Üçlüsünden hangisi şuan en stabil sizce ? Ve model bazında b850 ve x870 çipsetli olacak şekilde ayrı ayrı öneriniz nedir ?
Aslında şuan aklımda msi x870 tomahawk vardı da sen öyle deyince bilemedim.Vallaha kendi düşüncemi belirteyim bendede 9800x3d var 1 ay önce uzun uzun araştırdım msi x870 alacaktım tomahawk, ama ilk zamanları 9800x3d ile özellikle cok sorun yaşanmış güncelde bir sorun yok diye biliyorum, gigabyte iyidir ama modelden modele değişiyor. Asus prime harici diğer modelleri gayet iyi. Ben tercihimi rog strix b850 den yana kullandım mis gibi kullanıyorum şuan, bence sende asus almaya bak
Bütçen varsa X870E Tomahawk ya da ROG al geç.Asrock'u eleyelim.
Asus
MSI
Gigabyte
Rog'dan hangi modeli öneriyorsun ?Bütçen varsa X870E Tomahawk ya da ROG al geç.
Bende çok araştırdım kral x870 tomahawk alacaktım nerdeyse o önceki zamanlarda yaşanan sorunlar nedense içime sinmedi ve tasarımından dolayı asus rog aldım hatta yt de bir video var x870 tomahawk almış görüntü gelmiyor diyor, benim rog strixden almış sonraAslında şuan aklımda msi x870 tomahawk vardı da sen öyle deyince bilemedim.
B850fRog'dan hangi modeli öneriyorsun ?
Benim bütçe sıkıntım olmasa bunları alırım.Rog'dan hangi modeli öneriyorsun ?
Hocam sadece oyun için gerek var mı bunlara? Mesela şu yetmez mi ? Üstteki arkadaş B850E alabilirsin dedi mesela ona dayanaraktan
İşlemciden pahalı anakart çok saçma geliyor bana tabi herkesin kendi fikri
Oyun için istiyorsan B650 bile yeter o kadar çıkmana gerek yok.Hocam sadece oyun için gerek var mı bunlara? Mesela şu yetmez mi ? Üstteki arkadaş B850E alabilirsin dedi mesela ona dayanaraktan
Vrmleri düşük e atx gereksiz bence he tabi yeter rahatlıkla vrmleri bana kalırsa benim b850f den al arkadaşın dediği gibi oyun için 6-7k lık anakart bile yeterHocam sadece oyun için gerek var mı bunlara? Mesela şu yetmez mi ? Üstteki arkadaş B850E alabilirsin dedi mesela ona dayanaraktan