İnfinix telefon alınır mı?

Zaptic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
6 bin lira civarı bütçeyle telefon araştırıyorum en alınabilir olanı bu gibi geldi ne dersiniz başka önerisi olan var mı?

Bunun dışında bir de Redmi 14c var ama fiyat 7500TL civarı biraz zorluyor ve çok fark da göremedim ne dersiniz?

Bu bütçede 0 bakmayın.
Faturalı ürün olması lazım başka türlü alamıyorum. Yenilenmiş de oluyor ama kimse önermediği için ondan vazgeçtim. Maks 7-8K civarı olacak şekilde daha iyi öneriniz varsa memnun olurum. Tabi 6K civarı olursa çok daha iyi olur.

6 bin lira civarı bütçeyle telefon araştırıyorum en alınabilir olanı bu gibi geldi ne dersiniz başka önerisi olan var mı?

Bunun dışında bir de Redmi 14c var ama fiyat 7500TL civarı biraz zorluyor ve çok fark da göremedim ne dersiniz?
Bütçe 7500 e çıkarsa Realme 12 Lite.
Çıkmıyorsa Tecno Camon 19
2. El kabulse Poco m3 pro 5g

Bütçe 7500 e çıkarsa Realme 12 Lite.
Çıkmıyorsa Tecno Camon 19
2. El kabulse Poco m3 pro 5g
Realme 12 güzelmiş bütçe çıkarsa değerlendireceğim. Tecno olanda benim attığım İnfinix cihazdan çok farkı yok gibi geldi ama fiyat 5 binden 7 bine çıkıyor görmediğim bir şey mi var? 2. El alamıyorum fatura lazım olduğu için.

Realme 12 güzelmiş bütçe çıkarsa değerlendireceğim. Tecno olanda benim attığım İnfinix cihazdan çok farkı yok gibi geldi ama fiyat 5 binden 7 bine çıkıyor görmediğim bir şey mi var? 2. El alamıyorum fatura lazım olduğu için.
İnfinix in ekranı hd+ , tecno nun ekranı fhd+ . Daha iyi bir ekran deneyimi elde edebilirsin. Bu fiyattaki bir telefondan zaten kamera ya da işlemci performansı beklenemez , dolayısıyla en keyifli ekran deneyimini veren telefona yönelmek en mantıklısı.

Hocam bu bütçede sıfır satılan android cihazlar ne yazık ki çok kalitesizler, senin yerinde olsam yenilenmiş iphone x bakardım, eski olmasına rağmen taş gibi oled ekranı var. Apple ekosisteminden nefret eden biri olmama rağmen bu bütçede sana ancak apple önerebilirim.

Yd olur mu?

Hocam bu bütçede sıfır satılan android cihazlar ne yazık ki çok kalitesizler, senin yerinde olsam yenilenmiş iphone x bakardım, eski olmasına rağmen taş gibi oled ekranı var. Apple ekosisteminden nefret eden biri olmama rağmen bu bütçede sana ancak apple önerebilirim.
iPhone X ve XR baktım yenilenmiş fiyatları bütçeye uyuyor ama kimse önermedi durumu belli olmaz deniyor hiç güvenilir inceleme de bulamadım toplama cihaz gönderen çok oluyormuş sanırım.

bende infinix kullanıyorum gayet memnunum yurt içi bakıyorsan yenilenmiş telefonlarda bakabilirsin yada sim kart destekli armaya erişim olması lazım iyi araştırmanın öneririm bir tablet de alabilirsin.

iPhone X ve XR baktım yenilenmiş fiyatları bütçeye uyuyor ama kimse önermedi durumu belli olmaz deniyor hiç güvenilir inceleme de bulamadım toplama cihaz gönderen çok oluyormuş sanırım.
Hocam kurumsal yenilenmiş firmalarından alırsanız sorun yaşama ihtimaliniz düşük, ben hb bilişimden 2 kez yenilenmiş telefon aldım ikisi de sıfır gibi temiz geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,218
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri