Yapay zeka yardımı ile sosyal medya da içerik üretimi

Raclod

80+
Reaksiyon skoru
54
Bazı yabancı içerikler bazı yazdığım şeyleri ChatGPT'nin Türkçeye çevirmesi, Türk usülü yapması veya yazdıklarımı görsele dönüştürmesini istiyorum. Bazen beğendiğim işler yapmasa da genel olarak beni memnun ettiğini söyleyemem. Yazıklarımı görsele dönüştürücek SS'lerimi düzenleyecek belki de Türkçeye çevirecek bir yapay zeka var mı ChatGPT dışında ücretsiz.

bende merak ediyorum bi süredir sosyal medyada bir konu üzerine içerik üretmeyi düşünüyorum yapay zekayı ücretsiz olarak kullanabileceğim bir yer bulamadım chatgpt sora yı kullandım görseller güzel ama videolar üretilmiyor ücret istiyor.

bende merak ediyorum bi süredir sosyal medyada bir konu üzerine içerik üretmeyi düşünüyorum yapay zekayı ücretsiz olarak kullanabileceğim bir yer bulamadım chatgpt sora yı kullandım görseller güzel ama videolar üretilmiyor ücret istiyor.
Bırak videoyu ben görsel oluşturamıyorum maymuna versem mağara duvarına çizer.

Bırak videoyu ben görsel oluşturamıyorum maymuna versem mağara duvarına çizer.
chatgpt ye gir sora var solda ona gir oradan yapılmıs görselleride görebilirsin oradan yürüyebilirsin bence güzel şeyler çıkıyor baya bişi denedim ben yüzüde benzetiyo baya

chatgpt ye gir sora var solda ona gir oradan yapılmıs görselleride görebilirsin oradan yürüyebilirsin bence güzel şeyler çıkıyor baya bişi denedim ben yüzüde benzetiyo baya
Teşekkür ederim sora daha verimliymiş evet işlerimde yardımcı oldu.

Geri