Yardım Ekran kartı kırmızı ışık yakıyor

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Sistem çalışıyor oyun oynanıyor fakat kırmızı ışık yanıyor ne yapmalıyım?
20250912_230049.webp

Markası Asus mu ? Yüzde 99 PSU dan gelen power kablosu ekran kartından hafif oynamıştır.
Evet kırmızı ışık yakıyor diye psu servise yollayıp değişim yaptırdım psu'dan da değilmiş kabloyu kaç defa tak sök yaptım olmadı, bide portu girişi fırçala silgiyle sil diyenler var internette yaptım olmadı bir şey.

Evet kırmızı ışık yakıyor diye psu servise yollayıp değişim yaptırdım psu'dan da değilmiş kabloyu kaç defa tak sök yaptım olmadı, bide portu girişi fırçala silgiyle sil diyenler var internette yaptım olmadı bir şey.
psu da o kablodan bir tane daha olması lazım zamanlar psu kablosunun içindeki pinler gevşiyor. Hatta o kablo takılı değilken ekran kartından tam performans almamam fps düşüklüğü yaşaman lazım diğer kabloyu takıp dene bi

psu da o kablodan bir tane daha olması lazım zamanlar psu kablosunun içindeki pinler gevşiyor. Hatta o kablo takılı değilken ekran kartından tam performans almamam fps düşüklüğü yaşaman lazım diğer kabloyu takıp dene bi
Valla uyumlu tek bi tane kablo var hocam, psu da daha yeni gevsemesinin imkani yok

yeterli güç gelmediğinden yakar o ışığı mesela bende de asus var pc kapanınca kırmızı ışık yanıyor sürekli açasaya kadar açınca hemen sönüyor
500 w güç kaynağının ryzen 5 1600 af ve gtx 1650 g6'ya yetmesi lazım.

gerektiği kadar güç gelmiyorsa ekran kartına o ışığı yakar kabloları kontrol et sen
2 defa kontrol ettim bir daha sök tak yapayım kartin ici cok tozlu hic ici acilip temizlenmedi ondan olabilir mi acaba?

Geri