şu an ki kulaklığın kafamı acıtıyor hiç öyle bi şey yaşadın mıYükleniyor...
www.bim.com.tr
Razer Black shark v2x kulaklık önerebilirim.Bende yeşil olanı var 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim sorunsuz kullanıyorum.Ses kalitesi mikrofon kalitesi fiyatına göre çok iyi.
Önemli;
Bimde bu kulaklığı bulabilirsin kredine kartınada peşin fiyatına 6 taksik yapıyorlar.
şu an ki kulaklığın kafamı acıtıyor hiç öyle bi şey yaşadın mı
teşekürler bakıcamKonfor istiyorsan Havit Fuxi H3 almanı tavsiye ederim, kafamda olduğunu hissettmiyorum bile.
baktım da güzelmiş ama bi tık daha kaliteli bi şey biliyorsan sevinirim max 300tl daha fazlaKonfor istiyorsan Havit Fuxi H3 almanı tavsiye ederim, kafamda olduğunu hissettmiyorum bile
hayır yaşamadım.Gayet rahat bir kulaklık.Kafa pedleri yumuşak zaten.şu an ki kulaklığın kafamı acıtıyor hiç öyle bi şey yaşadın mı
baktım da güzelmiş ama bi tık daha kaliteli bi şey biliyorsan sevinirim max 300tl daha fazla
ben terlerimhayır yaşamadım.Gayet rahat bir kulaklık.Kafa pedleri yumuşak zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Gamepower Aero Ultra Siyah Triple Mode (Kablosuz/Bluetooth/2.4G) Gaming (Oyuncu) Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Aero Ultra Siyah Triple Mode (Kablosuz/Bluetooth/2.4G) Gaming (Oyuncu) Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
inceleme video ;
kablosuz ve gayet hoş duruyor bunada bakabilirsin.