bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 558
Bugün 5. Dersimi her ders 20 dk olmak üzere verdim öyle aman aman bir sıkıntım yok şuana kadar iyi gidiyor her şey bugün hiç hocayla tartismadim bile merhaba merhaba parkuru tamamladım geldim. Sıkıntılarımdan 1.si şu ben direksiyona pek hakim değilim yani yolda giderken iyiyim ama mesele bir yere yanasirken veya çıkarken ne kadar direksiyon kırmam gerektiğini bir türlü kestiremiyorum oralarda hocanın müdahalesi oluyor. 2. Sıkıntım yine 1 den kaynaklı olarak park yerlerine yanasirken bırakmam gereken mesafe konusu yani paralel parkta sarı çizgiyi sağ tekerin sol tarafına alıyorum yani içte kalıyor dubaya fazla yanasmiyorum tabi hocanın yönlendirmeleri oluyor ondan sonrası basit zaten kelebekten dubayi gör falan gerisi çorap söküğü gibi geliyor birde aracın düz olup olmadığını kestiremiyorum içinden yani sınavda oraya düz yanasamasam muhtemelen düzeltmeye hakkım yok. 3. Sıkıntım Sinav güzergahının rezaletligi deprem yaşamış bir il olduğumuz için hafriyat kamyonları ve tırlar bizim guzergahta vızır vızır hadi onlar bir tık anlayışlı dikkatli diğer arac sürücüleri terör estiriyor yolu ortalayarak gelip arkadan bana sıfır yanaşıp sollayanlar kavşağa 10-15 metre kalmışken en sol şeritten önüme geçip sağ çıkışa geçenler makas atanlar (adam Ford transitle makas atiyor) yani bunlar. Benim kendime güvenim tam olabildigince kendimide aractakileride bunlardan korurum ama işte bunlar yüzünden ufak bir hata yaparsam sinyal vermeyi unutma ani hareket etme falan kalırsam sınavdan kötü olur kendime yediremem yani. 4. Sıkıntımda 1 hafta oldu öbür hafta son dersleri vericem hoca bana daha kaput actirmadi birsey gostertmedi yani kendi bilgimle motor kapağını yağ çubuğunu aracın suyunu cam suyunu sigortasini akusunu falan gösterebilirim ama yinede detaylı bir eğitim almak iyi olurdu ek olarak bagajla ilgili bir eğitim almadım aracın içiyle ilgili bir eğitim almadım yani bunlar çözülür elbette ufak tefek şeyler ama 1 haftadır araç sürüyorum daha koltugumu ayarlamayi bile bilmiyorum benden önce binen 1.50 kızların ayariyla kullanıyorum şimdi korkuyorumda koltugu geriye çekmeye böyle alışmışım bir kere neredeyse sıkıntısız ilerliyorum.