Bu sisteme ileride ne gibi bir up yapsam güzel olur?

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,409
sistem bu elimdeki
Ekran kartı: Sapphire 7800xt
işlemci: 7800x3d
Ram: Klevv 2x16gb 6000mhz cl30
Anakart: x870 Aorus white
Soğutma: lian li hydroshift
Psu: Corsair rm750E
Ssd olarak 3 senedir elimde olan Samsung 970 var 500gb
birde yeni aldığım g3 Plus 2tb var

bu yaz zorda sonraki süreçte bir kaç up daha yapmak istiyorum önerdiğiniz bir şey var mı özellikle şunu al dediğiniz veya bak bu parça sorun çıkarır dediğiniz

Ekler

• IMG_4175.webp
    IMG_4175.webp
    1.6 MB · Hit: 15
5070tiS + 850/1000W gold psu + 990 PRO m2 yeterli ramler yetmezse satıp 32x2 64lük ram alınabilir.

İleride güzel bir Nvidia ekran kartı alabilirsin iyi upgrade olur.

5070tiS + 850/1000W gold psu + 990 PRO m2 yeterli ramler yetmezse satıp 32x2 64lük ram alınabilir.
Ram satmaya gerek yok hocam bu anakart 4 kanaldan stabil 6400mhz verebiliyor hız kesmeme gerek kalmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İleride güzel bir Nvidia ekran kartı alabilirsin iyi upgrade olur.
Şuan bir sorunum yok ekran kartı ile alakalı ama psu için biraz baksam mı diye düşünüyorum sağlam ama up için önü açık değil

Bu arada 5070 ti zaten 5080 le aynı kart sayılır o yüzden 5070tis bile ağır gelebilir birde m2 özellikle söyleme sebebiniz nedir

Ram satmaya gerek yok hocam bu anakart 4 kanaldan stabil 6400mhz verebiliyor hız kesmeme gerek kalmıyor

Şuan bir sorunum yok ekran kartı ile alakalı ama psu için biraz baksam mı diye düşünüyorum sağlam ama up için önü açık değil

Bu arada 5070 ti zaten 5080 le aynı kart sayılır o yüzden 5070tis bile ağır gelebilir birde m2 özellikle söyleme sebebiniz nedir
G3'ün kalitesiz olması 970de boyut olmaması. ekran kartı içinde Vram artışı olacağı için. Ramleri 4 kanal yapabiliyorsa aynısından alırsınız oda güzel. TiS şuan yok o yüzden ileriye dönük upgrade demiştim ben.

G3'ün kalitesiz olması 970de boyut olmaması. ekran kartı içinde Vram artışı olacağı için. Ramleri 4 kanal yapabiliyorsa aynısından alırsınız oda güzel. TiS şuan yok o yüzden ileriye dönük upgrade demiştim ben.
g3 neye göre kalitesiz hocam 970 3 senelik m2 olduğu için sadece Windows ve belli başlı programlar var

g3 neye göre kalitesiz hocam 970 3 senelik m2 olduğu için sadece Windows ve belli başlı programlar var
KC3000 Renegade dururken G3 almazdım okuma yazması düşük üstüne kioxia olduğu için ısınır.

Bahsettiğim g3 Plus gen4 orta segment eski kontrolcülü dramli m2 lerden kat kat iyi ve soğukta çalışıyor ısınmıyor genel olarak

KC3000 Renegade dururken G3 almazdım okuma yazması düşük üstüne kioxia olduğu için ısınır.
Video felan var mı bu konu hakkında ve anakartın soğutucu kısmı gayet kalın eski nesil dramli kontrolcüleri bundan daha çok ısınıyor eğer onlarla karıştırıyorsanız tamam ama önerdiğiniz modeller direkt bunun segmentinde değil g3plus orta segment g4 olarak geçiyor
Kc3000
Kioxia pro
msi spatium m480
Üst segment en top seviye olarak geçiyor zaten segmentler arasında karşılaştırma yapmayın lütfen dediğiniz şey eğer ki
İyi bir high top tier g4 ise tamam ama öbür türlü çok saçma bir karşılaştırma

Uyguna bir 5070ti + oled monitör + yoksa ikinci bir monitör.
oled i yeni nesil oledler çıkmaya başladıktan sonra bakacağım ya şuan 2k Asus Tuf Gaming ml1a var 240hz 27inç

Nasıl peki memnunmusun?
çok memnunum 2k 240hz warthunder Valo elden ring felan oynuyorum muazzam bir deneyim sunuyor cidden bir kaç arkadaşım bana geldi onlarda çok sevdiler Xbox kullanan arkadaşımada aldıracağım yakın zamanda sipariş vereceğini söyledi

çok memnunum 2k 240hz warthunder Valo elden ring felan oynuyorum muazzam bir deneyim sunuyor cidden bir kaç arkadaşım bana geldi onlarda çok sevdiler Xbox kullanan arkadaşımada aldıracağım yakın zamanda sipariş vereceğini söyledi
Kontrast performansı nasıl yani siyah performansı? Va renkli diyolardı.

Geri