PS PC ÜNİ İÇİN PARA BIRIKTIRICEM NE YAPMALIYIM ?

Para biriktirmeyi düşünüyüm gunluk 200 lira alıyom babamdan sterlin yada ısvicre yada euro alıp bırıktırerek pc ve ps almak istiyorum hedefim yüksek türk parasında bırıktıremem para çok olunca ınsanın bırıktıresi gelmiyor sizce napabilirim ?
birikim için altından şaşmayın tüm paralar enflasyonist ortamda etkileniyor

17 oldum mezunum okulu erken bitirdim 2025 yks kazamadım staj vardı vb

Ben 28 yaşındayım da senin yaşadıklarının benzerini yaşadığım için sordum yaşını. İnan hayalimdeki pc yi dizmek bu yaşımda nasip oldu. Bu arada damlaya damlaya göl olur, bundan şaşmamalısın. Bir şekilde (altın, tl, döviz) o damla aksın gerisi de elinden geldiğince çalışmana bağlı

Ben 28 yaşındayım da senin yaşadıklarının benzerini yaşadığım için sordum yaşını. İnan hayalimdeki pc yi dizmek bu yaşımda nasip oldu. Bu arada damlaya damlaya göl olur, bundan şaşmamalısın. Bir şekilde (altın, tl, döviz) o damla aksın gerisi de elinden geldiğince çalışmana bağlı
bide abi benim hayal güzel işim olsun güzel oyun odası olsun hafta sonu oynayam keyfi bakarim. yarın başlıyacaz inş ALLAH izin verirse ben sterling düşünüyom siz ne düşüyorsunuz ona göre kararımı verıp alacam.

altın alamam hocam çunkü günlügün 200 lira biriktir diyecen bırıktıresım gelmıyor çunku biriktirme hissi düşüyor küçük küçük olunca alişinca hem daha iyi olur
Hiç almadım ama söylediklerine en uygun şey bence fiziki Gümüş olur (Yatırım Tavsiyesi Değildir).
5-10 gram külçe şeklinden alırsın parça parça kuyumcudan

1000020275.webp

Görsel örnektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,256
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.