Yardım Temiz iphone 14 pro alınır mı

Nasil bakacaz bilmiyorum ama aciklarsan onu da yaparim zaten tanidik telefoncu vs gostercem 2 3 yere
Hocam eğer tanıdık telefoncun varsa benim dediğim mevzuya bakar zaten sen kafanı yorma, kendin bakmak istersen 3u tools gibi uygulamalarla bakabiliyorsun. Bu uygulama sayesinde piline çip atılmış telefonu sökmeden tespit ettim, ayarlarda pil sağlığı 100 gözüküyordu ama uygulamada 500 pil döngüsü vardı söküp incelediğimde pil soketine devre yaptıklarını gördüm.

Hocam eğer tanıdık telefoncun varsa benim dediğim mevzuya bakar zaten sen kafanı yorma, kendin bakmak istersen 3u tools gibi uygulamalarla bakabiliyorsun. Bu uygulama sayesinde piline çip atılmış telefonu sökmeden tespit ettim, ayarlarda pil sağlığı 100 gözüküyordu ama uygulamada 500 pil döngüsü vardı söküp incelediğimde pil soketine devre yaptıklarını gördüm.
Valla tanidik varda o kadar detayina girer mi bilmiyorum eger bu konular hakkinda bilgin varsa iste nelere bakmam gerektigini yazarsan harika olur
İste parmak izi calisiyo mu
Face id var mi vs vs
Tek tek yazarsan bende bilgili olurum adama derim simdi kimin ne yapcagi belli olmuyo tanidik ama ne kadar inceler allah bilir

Valla tanidik varda o kadar detayina girer mi bilmiyorum eger bu konular hakkinda bilgin varsa iste nelere bakmam gerektigini yazarsan harika olur
İste parmak izi calisiyo mu
Face id var mi vs vs
Tek tek yazarsan bende bilgili olurum adama derim simdi kimin ne yapcagi belli olmuyo tanidik ama ne kadar inceler allah bilir
Hocam al-sat yapmayı seven biri olarak sana ufak fikirler verebilirim.
1. iphonelarda alt siyah kısım ufak ve her yerden eşit oluyor, çakma ekranlarda büyük oluyor.
1757970874742.webp

2. bazı çakma ekranlarda true tone ayarı açılabiliyor ama genelde 60hz oluyorlar gözünle bile hissedebilirsin.
3. eğer telefon öncesinde acemi birisi tarafından sökülmüşse şarj soketinin yanındaki 2 tane vidada kesinlikle iz olur.
1757971248069.webp

4. geekbench gibi uygulamalarla işlemci testi yaparken cihazda kapanma gibi anormal şeyler olmamalı.
Şimdilik aklıma bunlar geldi hocam

1. iphonelarda alt siyah kısım ufak ve her yerden eşit oluyor, çakma ekranlarda büyük oluyor.
Alıntıyı görüntüle
2. bazı çakma ekranlarda true tone ayarı açılabiliyor ama genelde 60hz oluyorlar gözünle bile hissedebilirsin.
3. eğer telefon öncesinde acemi birisi tarafından sökülmüşse şarj soketinin yanındaki 2 tane vidada kesinlikle iz olur.
Alıntıyı görüntüle
4. geekbench gibi uygulamalarla işlemci testi yaparken cihazda kapanma gibi anormal şeyler olmamalı.
2yi anlamadim
Aklina baska gelirse yine yazarsan sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Truetone kapalimi olmali ne ise yariyo cozemedim

Fiyat 45-46
Pil sagligi 89
Kozmatik guzel ve ciziksiz
Telefon tr ici hic acilmamis pili orjinal iyi bakilmis tum ozellikleri calisiyo
Tabi bunlar soylenenler alirken yine konu acip nelere bakmam gerektigini sorucam
Ama bi seyde kusku duydum icini actirmadan istedigini yaptirsin demis simdi orjinalligi bozulmasin diye mi yoksa islem var onu fark etmeyeyim diye mi sizce gerci telefon alinirken arkasi acilmaz sanirim
çok para ya

Geri