Lokman hekim ve yüksek ihtisat uni hakkında bilgi

ozanali26

80+
Reaksiyon skoru
32
Merhaba Besyo sınavına girdim basketbolcuyum maalesef parkurdan 1 ay önce hazırlık maçına ayağımı burktum ve sakat sakat parkura girdim ve sonuçlar açıklandı tercihler başladı ayağım burkulunca kötü bi sonuç aldım genelde doğu tarafları tutuyor ücretli üniversiteler baktım bende ankara istiyorum Lokman hekim ve yüksek ihtisat var ikisinin besyo fiyatları yakın birbirine bu universitelerde okuyan varsa uni hakkında bilgiler verebilirmi

@zapkinus lokman hekimde
benim fikrim besyo için özel üni değer mi bilmiyom ama lokman hekimin kampüsü bile küçük sadece bina
lokman hekim 3 bloktan oluşuyor, 2 blok yan yana ve 1 blok ayrı. 2 bloktan diş, eczacılık vs. var. c blokta ise besyo ve diğerleri. c blokta hem okulun fitness salonu da var üyelik alabileceğin. c blok metroya pek yakın değil, ulaşımı nasıl oluyor bilmiyorum. besyo hakkında da bilgim yok.

@zapkinus lokman hekimde
benim fikrim besyo için özel üni değer mi bilmiyom ama lokman hekimin kampüsü bile küçük sadece bina
1 senem boşa gitmesin diye hocam ayağı burkmasan güzel yerler geliyordu
lokman hekim 3 bloktan oluşuyor, 2 blok yan yana ve 1 blok ayrı. 2 bloktan diş, eczacılık vs. var. c blokta ise besyo ve diğerleri. c blokta hem okulun fitness salonu da var üyelik alabileceğin. c blok metroya pek yakın değil, ulaşımı nasıl oluyor bilmiyorum. besyo hakkında da bilgim yok.
okunurmu peki birde benim için önemli olan basketbol sahası varmı okulun kendi

1 senem boşa gitmesin diye hocam ayağı burkmasan güzel yerler geliyordu

okunurmu peki birde benim için önemli olan basketbol sahası varmı okulun kendi
ben ayrı blokta olduğum için hiç bilmiyorum, besyoda arkadaşım da yok. instagram sayfasını bulup bakabilirsin.

ben ayrı blokta olduğum için hiç bilmiyorum, besyoda arkadaşım da yok. instagram sayfasını bulup bakabilirsin.
peki internette baktımda olumsuz yorumlar var hocaların bilerek bıraktığı gibi genelde olumsuz yorumları gördüm senin düşüncen nedir okul hakkında

peki internette baktımda olumsuz yorumlar var hocaların bilerek bıraktığı gibi genelde olumsuz yorumları gördüm senin düşüncen nedir okul hakkında
Hocalar kimseyi bilerek bırakmaz, çalışanlar geçer, çalışmayanlar geçemez.

Geri